Mihai Tirnoveanu

Mihai Tîrnoveanu: „Răspunsul meu la cei care m-au blocat și au șters postarea cu îndemnul la mobilizarea si organizarea pentru strângerea celor O Mie de steaguri tricolore ce vor ajunge de 1 Decembrie la Tg.Secuiesc”

Răspunsul meu la cei care m-au blocat și au șters postarea cu îndemnul la mobilizarea si organizarea pentru strângerea celor O Mie de steaguri tricolore ce vor ajunge de 1 Decembrie la Tg.Secuiesc: am deja acasă peste 150 de steaguri, zeci de drapele sunt deja pe drum, luni, marți ajung la mine.

Români din întreaga țară trimit drapele pe adresa Mihai Tîrnoveanu, Brașov, str. Liviu Cornel Babeș, nr.15, bl.20, sc.C, ap.1 sau bani pentru achiziționarea lor în contul Asociației Calea Neamului, contBRD: RO 62BRDE080SV52855930800, Asociatia Calea Neamului (pentru euro se adaugă la cont, SWIFT BRDEROBU si adresa bancii: Poienelor, nr.2, bl.211, Brașov). Această lucrare nu poate fi oprită.

Ajutorul lui Dumnezeu și dragostea românilor pentru Hristos și Neam nu pot fi blocate si nici șterse. ”Ne vom întoarce neapărat” la Tg. Secuiesc, nu cu 500 de steaguri ca în 2015, ci cu o mie. Ne vom întoarce si vom veni peste tot acolo unde pământul țării strigă după români, acolo unde afirmarea simbolurilor și identității românești cu precădere se impune.

Mihai Tîrnoveanu: „Răspunsul meu la cei care m-au blocat și au șters postarea cu îndemnul la mobilizarea si organizarea pentru strângerea celor O Mie de steaguri tricolore ce vor ajunge de 1 Decembrie la Tg.Secuiesc”

Venim cu pace, cu icoane, drapele și flori albe în mâini. Prin ordinea si disciplina noastră vom da exemplu de organizare românească. Oamenii Frăției Ortodoxe Sf.Mare Mucenic Gheorghe Purtătorul de Biruință condusă de Dan Ciprian Grajdeanu precum si ai Asociației Calea Neamului vor asigura cadrul necesar pentru acest lucru.

Doamne ajută frați români, trimiteți un steag odată cu inima voastră fraților voștri români din Tg. Secuiesc. Scriem împreună istoria solidarității naționale. Mergem împreună cu Dumnezeu înainte!

Autor/Foto: Mihai Tîrnoveanu

Mihai Tirnoveanu

Doctor Președintele Asociației Calea Neamului Vicepreședintele Forumului Civic al Românilor din Covasna, Harghita și Mureș

Leave a Comment

Recent Posts

2 Mai 1864 – Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de stat!

2 Mai 1864 - Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de…

4 zile ago

Un istoric bulgar susține restaurarea Monumentului Eroilor Români de la Smârdan

Presa locală bulgară din Vidin relatează faptul că un istoric local sugerează ca Monumentul Eroilor…

5 zile ago

1 Mai 1359 – Recunoașterea Mitropoliei Țării Românești, cu sediul la Curtea de Argeș, de către Patriarhia din Constantinopol

După o lungă perioadă conflictuală cu regatul Ungariei, care făcea presiuni chiar mai mari decât…

6 zile ago

EXCLUSIV! Silvestru Șoșoacă reclamat AIUREA la CNCD pentru antițigănism?

Viața lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă nu este ușoară nici măcar după excluderea sa din propriul partid,…

7 zile ago

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

o săptămână ago