Evenimente

(VIDEO) Miting inedit la Bucuresti organizat de catre refugiatii din România

(VIDEO) Miting inedit la Bucuresti organizat de catre refugiatii din România

Publicarea unui material video pe retelele de socializare cu asa zisi refugiati din România care au organizat vineri, 10 noiembrie 2017, un mars prin Bucuresti, a starnit vii controverse printre internauti, acestia fiind nedumeriti de scopul mitingului si de revendicarile strigate in timpul acestei manifestari.

Ca totul sa devina chiar si mai controversat, utilizatorii au reclamat cenzurarea nejustificata de catre Facebook a clipului video postat initial. Cu toate ca manifestarea a fost autorizata de catre autoritatile locale, nu exista nicaieri publicata vreo informatie referitoare la scopul si revendicarile celor care au participat la marsul din Bucuresti.

(VIDEO) Miting inedit la Bucuresti organizat de catre refugiatii din România

Deranjat de lipsa de transparenta din partea autoritatilor din Romania, pe care le considera responsabile pentru ca au autorizat pe teritoriul romanesc o manifestare a unor cetateni straini fara a dezvalui o eventuala agenda ascunsa pe care acestia o au, activistul Calin Marincus are o reactie deosebit de dura:

„La București a avut loc un miting in care falșii refugiați au cerut aducerea altora, respectiv reîntregirea familiei pe care au lasat-o prada ” războiului „. Acest mars a fost aprobat de catre autorități! Vreau sa-i asigur ca in viitor expulzarea lor va fi o certitudine ,precum si tragerea la răspundere a trădătorilor acestui neam. Avem o Diaspora de multe milioane de romani,avem un oras mediu din România aflat in Orfelinate, zeci de mii de destine frânte, avem batrani ,care au construit aceasta tara, lasati sa moara pe holurile infecte ale spitalelor sau intr-o mizerie a existenței.Aceasta este România! Klaus, vai de lucrul tău bine facut! Va rog sa mă iertați daca v-am stricat ziua.”, a postat Calin Marincus pe contul sau de Facebook

Mars al refugiatilor in Bucuresti, Foto: facebook.com/bobos.diana

Pe data de 16 noiembrie 2017 Amnesty International Romania şi Centrul Ceh (Czech Centre Bucharest) organizează dezbaterea „Refugiat în România” ce va avea loc de la ora 18:00, la Centrul Ceh.

„În contextul creșterii numărului refugiaților ce tranzitează România, activiștii AIBG doresc să informeze și să sensibilizeze publicul român cu privire la drepturile refugiaților și solicitanților de azil, provocând în același timp publicul la o discuție despre cât de pregătită este țara noastră pentru a primi refugiați și despre situația actuală a refugiaților din România. Dezbaterea va lua forma unui dialog între reprezentanți ai instituțiilor cu competențe în domeniu și auditoriu. Evenimentul va beneficia de intervențiile lui Mircea Mocanu, șeful misiunii Organizației Internaționale pentru Migrație în România și ale Ioanei Barbu, Fundația Schottener.”, scrie evenimente.juridice.ro

Glasul.info

 

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

View Comments

  • Calin Marincus si Catalin Berenghi sunt doi putinist, doi duginisti, care militeaza pentru iesirea Romaniei din NATO si intrarea sub sfera de influenta a Rusiei!

    • Asa se vede situatia de la Bruxelles? Daca nu doresc ca Romania sa fie invadata de imigranti camuflati sub forma unor asa zisi refugiati, atunci neaparat sunt pro-rusi?

      • Nu din cauza asta, ci pt ca Berenghi in special promoveaza pe Dugin, Putin si de 2 zile chiar pe Ceausescu si are un discurs anti NATO anti America! Vreti dovezi? Contactati ma la telefon 0032470559011 si va dau toate dovezile!

Recent Posts

Primarul din Satu Mare: 14 mai 1970 a însemnat o tragedie pentru orașul nostru, dar în același timp și un moment de renaștere

Marți, 14 mai 2024, la Satu Mare s-a ținut un moment de reculegere pentru victimele…

9 ore ago

Candidatul UDMR la Primăria Carei nu recunoaște limba oficială a României

Candidatul UDMR Carei pentru funcția de primar sfidează comunitatea locală și nu recunoaște limba oficială…

15 ore ago

14 Mai 1917 – A fost spânzurat de către unguri sublocotenentul Emil Rebreanu pentru că a vrut să treacă în rândul Armatei Române să lupte pentru întregirea neamului

Emil Rebreanu, fratele scriitorului român Liviu Rebreanu, a fost un ofițer român în armata austro-ungară,…

17 ore ago

13 Mai 1903 – În comuna Șepreuș jandarmii unguri trag la ordin împotriva românilor

13 Mai 1903 - "În Şepreuş (comitatul Arad) erau alegeri pentru un nou primar. Solgăbirăul…

o zi ago

13 mai 1879 – Au fost începute primele măsurători topografice pentru linia de cale ferata Buzău – Mărășești

13 mai 1879 - Au fost începute primele măsurători topografice pentru linia de cale ferata…

o zi ago

12 Mai 2024 – La Iași avut loc inaugurarea bustului preotului Visarion Puiu

Duminică, 12 mai 2024, de la ora 16.00, la rondul Tătărași Nord din Iași, avut…

o zi ago