(VIDEO) Miting inedit la Bucuresti organizat de catre refugiatii din România

(VIDEO) Miting inedit la Bucuresti organizat de catre refugiatii din România,. Foto: Facebook.com

(VIDEO) Miting inedit la Bucuresti organizat de catre refugiatii din România

Publicarea unui material video pe retelele de socializare cu asa zisi refugiati din România care au organizat vineri, 10 noiembrie 2017, un mars prin Bucuresti, a starnit vii controverse printre internauti, acestia fiind nedumeriti de scopul mitingului si de revendicarile strigate in timpul acestei manifestari.

Ca totul sa devina chiar si mai controversat, utilizatorii au reclamat cenzurarea nejustificata de catre Facebook a clipului video postat initial. Cu toate ca manifestarea a fost autorizata de catre autoritatile locale, nu exista nicaieri publicata vreo informatie referitoare la scopul si revendicarile celor care au participat la marsul din Bucuresti.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


(VIDEO) Miting inedit la Bucuresti organizat de catre refugiatii din România

Deranjat de lipsa de transparenta din partea autoritatilor din Romania, pe care le considera responsabile pentru ca au autorizat pe teritoriul romanesc o manifestare a unor cetateni straini fara a dezvalui o eventuala agenda ascunsa pe care acestia o au, activistul Calin Marincus are o reactie deosebit de dura:

[alert-success]„La București a avut loc un miting in care falșii refugiați au cerut aducerea altora, respectiv reîntregirea familiei pe care au lasat-o prada ” războiului „. Acest mars a fost aprobat de catre autorități! Vreau sa-i asigur ca in viitor expulzarea lor va fi o certitudine ,precum si tragerea la răspundere a trădătorilor acestui neam. Avem o Diaspora de multe milioane de romani,avem un oras mediu din România aflat in Orfelinate, zeci de mii de destine frânte, avem batrani ,care au construit aceasta tara, lasati sa moara pe holurile infecte ale spitalelor sau intr-o mizerie a existenței.Aceasta este România! Klaus, vai de lucrul tău bine facut! Va rog sa mă iertați daca v-am stricat ziua.”, a postat Calin Marincus pe contul sau de Facebook[/alert-success]

Mars al refugiatilor in Bucuresti, Foto: facebook.com/bobos.diana
Mars al refugiatilor in Bucuresti, Foto: facebook.com/bobos.diana

Pe data de 16 noiembrie 2017 Amnesty International Romania şi Centrul Ceh (Czech Centre Bucharest) organizează dezbaterea „Refugiat în România” ce va avea loc de la ora 18:00, la Centrul Ceh.

[alert-announce]„În contextul creșterii numărului refugiaților ce tranzitează România, activiștii AIBG doresc să informeze și să sensibilizeze publicul român cu privire la drepturile refugiaților și solicitanților de azil, provocând în același timp publicul la o discuție despre cât de pregătită este țara noastră pentru a primi refugiați și despre situația actuală a refugiaților din România. Dezbaterea va lua forma unui dialog între reprezentanți ai instituțiilor cu competențe în domeniu și auditoriu. Evenimentul va beneficia de intervențiile lui Mircea Mocanu, șeful misiunii Organizației Internaționale pentru Migrație în România și ale Ioanei Barbu, Fundația Schottener.”, scrie evenimente.juridice.ro[/alert-announce]

Glasul.info

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info