Antiromanism

Kelemen Hunor ramane fara Steaua României, insa intre cei sase care au votat pentru retragerea decoratiei mai exista unul care nu o merita!

Kelemen Hunor ramane fara Steaua României, insa intre cei sase care au votat pentru retragerea decoratiei mai exista unul care nu o merita!

Dupa si asa mult prea multa taraganare, in sfarsit suntem anuntati ca un antiromân declarat, Kelemen Hunor, ramane fara Steaua României, o distinctie care nu ar trebui acordata decat celor care si-au adus cu adevarat niste contributii importante in interesul României. 

Consiliul de onoare al Ordinului „Steaua Romaniei” a decis in urma ultimelor declaratii scandaloase ale lui Kelemen Hunor facute in spatiu public, sa-i retraga ordinul national „Steaua României”. Decizia finala in acest caz apartine presedintelui Iohannis.

Kelemen Hunor ramane fara Steaua României, insa intre cei sase care au votat pentru retragerea decoratiei mai exista unul care nu o merita!

„In primul rand Consiliul de onoare este format din sapte membri care judeca si analizeaza cazurile altor membrii din cadrul consiliului. S-a primit o solicitare în privința lui Kelemen Hunor ca incalca Constituția. De exemplu, nerespectarea zilei de 1 Decembrie.

(…) Sase prezenti, cinci au votat pentru si unul s-a abținut. Votul a fost secret. Noi nu judecam politic, suntem cetateni ai României si purtatori de Steaua României. Conform legii inaintam decizia presedintelui care prin decret poate retrage, daca nu da acest decret, nu se retrage”, a declarat Antena 3, Cosmin Georgescu, presedintele Consiliului

Nu am putut accepta sa nu modificam articolul 1 al Constitutiei, care spune ca Romania este stat unitar si indivizibil. Acesta era punctul de unde nu am putut merge mai departe. Noi de nenumarate ori ne-am exprimat indoielile referitoare la statul unitar. Romania nu este stat unitar, aceasta stare poate exista doar in visele catorva politicieni romani.” – declara Kelemen Hunor, vice prim-ministru si ministrul culturii in guvernul Ponta III

Nota noastra: Constatam astfel ca din cei sase purtatori ai ordinului Steaua României, unul dintre acestia nu merita aceasta distinctie. In conditiile in care Constitutia României si valorile nationale ale statului român sunt sfidate in mod repetat si ostentativ, pana si abtinerea in cazul acestui vot este o dovada de tradare nationala.

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

2 Mai 1864 – Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de stat!

2 Mai 1864 - Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de…

4 zile ago

Un istoric bulgar susține restaurarea Monumentului Eroilor Români de la Smârdan

Presa locală bulgară din Vidin relatează faptul că un istoric local sugerează ca Monumentul Eroilor…

4 zile ago

1 Mai 1359 – Recunoașterea Mitropoliei Țării Românești, cu sediul la Curtea de Argeș, de către Patriarhia din Constantinopol

După o lungă perioadă conflictuală cu regatul Ungariei, care făcea presiuni chiar mai mari decât…

6 zile ago

EXCLUSIV! Silvestru Șoșoacă reclamat AIUREA la CNCD pentru antițigănism?

Viața lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă nu este ușoară nici măcar după excluderea sa din propriul partid,…

6 zile ago

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

o săptămână ago