Stiri

Udrea aproba pozitia lui Tariceanu: Iohannis este marioneta reprezentantilor unei puteri oculte

Udrea aproba pozitia lui Tariceanu: Iohannis este marioneta reprezentantilor unei puteri oculte

Ceea ce era de neimaginat cu ceva ani in urma, adica sa se ajunga la un consens intre Elena Udrea si Călin Popescu Tăriceanu, se intampla mai nou acum, Udrea aproband pozitia lui Tariceanu: Iohannis este marioneta reprezentantilor unei puteri oculte.

Lupta cu statul paralel a actualului lider ALDE si presedinte al Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, n-a trecut nicidecum neobservata, si unii dintre fostii sai adversari politici chiar au puterea de a-i da dreptate, aproband discursul sau critic la adresa presedintelui Iohannis, pe care acesta il considera doar o umila marioneta a sistemului.

Udrea aproba pozitia lui Tariceanu: Iohannis este marioneta reprezentantilor unei puteri oculte

„Dupa 11 ani de la “biletelul roz”, azi ii dau dreptate lui Tariceanu si ii apreciez pozitia curajoasa, constanta si argumentata in favoarea reinstaurarii democratiei si impotriva abuzurilor pe care le comit in Romania, reprezentatii puterii oculte a serviciilor secrete si a justitiei de tip “camp tactic”. Viata nu inceteaza sa ne ofere sansa de a invata din greselile trecutului…”, a scris Elena Udrea pe Facebook

Nota noastra: putem deja intui ca multi se vor repezi sa conteste valoarea declaratiilor facute de Elena Udrea, motivandu-si reactiile prin invocarea scandalurilor de coruptie din jurul acesteia. Ba chiar am putea baga in foc ca multi dintre primii care vor fi cei mai inversunati impotriva ei vor fi tocmai dintre cei care ii purtau trena in timpul regimului Basescu, fix cum i-o poarta acum mai nou si cuplului Iohannis. Insa faptul ca exista un asa numit „stat paralel” a carui activitate oculta este profund nociva pentru societate, nu prea mai poate fi contestat, atat timp cat pana si unii intre cei mai inversunati adversari politici se unesc pentru a recunoaste acest lucru.

Glasul.info

 

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

6 ore ago

28 Aprilie 1502 – Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui Ștefan cel Mare – „Die Kronicke des Stephan Voyvoda”

La 28 aprilie 1502 Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui…

o zi ago

Fenomenul Seghedin, la fel de cutremurător ca Fenomenul Pitești

În conștiința colectivă recentă a poporului român, Fenomenul Pitești are o mai mare rezonanță decât…

2 zile ago

27 Aprilie 1956 –  Ana Pauker a susținut cu tărie că trebuie să se elibereze pașapoarte tuturor persoanelor care vor să plece în Israel

Din Stenogramele ședintelor Biroului Politic al Secretariatului Comitetului Central al PMR (n.r. Partidul Muncitoresc Român),…

2 zile ago

27 Aprilie 1906 – Ziaristul și scriitorul Ioan Russu-Șirianu este amendat cu 40 de coroane pentru cartea „Românii din statul ungar”

După o carieră de profesor de istorie la școala pedagogică de fete la București și…

2 zile ago

CITEȘTE ȘI DĂRUIEȘTE LA TÂRGOVIȘTE: RAREȘ PRISACARIU A PRIMIT DISTINCȚIA CULTURALĂ DIN PARTEA MYOSOTIS MEDIA GROUP

Elevii și studenții târgovișteni au luat parte, pe 25 aprilie, la conferințele Citește și Dăruiește…

3 zile ago