Deputatul PNL Daniel Gheorghe: Ambasadorii străini s-au comportat in 2017 precum micii guvernatori de pe vremea Regulamentului Organic și a dublei ,,protecții,, ruso-turce
Dintre tinerii politicieni actuali, Daniel Gheorghe este o adevarata surpriza, una deloc neplacuta, mai ales ca vine din partea liberalilor. Este poate unul dintre putinii actori de pe scena politica din Romania care reactioneaza de cele mai multe ori chiar vehement impotriva imixtiunii flagrante a unor asa zisi ambasadori care trec dincolo de limitele atributiilor functiilor lor, facand exact ceea ce nu ar trebui sa faca niste diplomati.
Intr-adevar, din cauza unei clase politice aparent anesteziate si inexplicabil de tolerante la amestecul unor personaje din afara tarii in treburile interne ale statului roman, in ultimii ani am fost martorii umilirii României pana dincolo de limitele suportabile ale penibilului.
Este greu de inchipuit ca tot ceea ce s-a intamplat in România in ultimii ani s-ar mai fi putut intampla intr-o alta tara din UE, si chiar cu adevarat inimaginabil in niste tari precum Polonia, Ungaria, sau de ce nu, chiar in tara vecina, Bulgaria.
Deputatul PNL Daniel Gheorghe: Ambasadorii străini s-au comportat in 2017 precum micii guvernatori de pe vremea Regulamentului Organic și a dublei ,,protecții,, ruso-turce
“În anul 2017, în România, am fost martorii perpetuării unui comportament al unora dintre ambasadorii străini acreditați la București care parcă vine să reproducă pe micii guvernatori de pe vremea Regulamentului Organic și a dublei ,,protecții,, ruso-turce.
Este evident că România are datoria de a-și regândi relațiile externe. Pe lângă parteneriatul strategic cu Statele Unite, esențial proiecției externe a României, cred că principalii noștri parteneri din afară ar trebui să fie Marea Britanie, Polonia, Spania și țările din spațiul european de sud-est, începând cu Grecia.
În rest, ar fi timpul să nu mai băgăm în seamă toate punctele de vedere ale birocrației de la Bruxelles și să tratăm cu umor și doar atât ideile bizare ale unor personaje dornice de afirmare internațională precum domnul E. Macron.
Dacă vrem să contăm trebuie să jucăm! Cartea României, nu a altora, doar suntem o țară mijlocie pe harta lumii și un neam vechi, nu o societate anonimă de caritate internațională!”, a postat pe Facebook deputatul PNL Daniel Gheorghe
Glasul.info
Donează pentru Glasul.info!
În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei) | RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro) Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram
Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri
O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă.Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii
Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul
Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.
Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu
Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan
Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor
Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole
Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.