RSS

Revoluție sau lovitură de stat? …

La trei decenii după…

Comunicat de presă: Fenomenele a…

Ca în fiecare an Ser…

Laurian Stănchescu: "Scrisoare p…

Scrisoare publică ad…

Ion Coja: "Marx & Engels ne-au c…

După 1990, pe Interne…

După Bogdan Diaconu, apare o nou…

Alternativa Dreaptă s…

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Noii Patrioti – Aducem Romania acasa !

Print Friendly, PDF & Email

Datorita noii tradari a guvernului Ponta prin decizia de a aduce UDMR la guvernare un grup de studenti si profesori de la universitatile din zona Moldovei au hotarat infiintarea unui grup numit “Noii Patrioti” care sa echilibreze situatia ingrijoratoare din asa numita zona fantoma a Tinutului Secuiesc.

In perioada imediat urmatoare se planuieste  cumpararea a cat mai multe terenuri si imobile posibil in cele trei judete considerate puncte sensibile : Covasna , Harghita si Mures. O parte din locuinte vor fi cumparate din fondurile proprii ale celor care doresc sa se stabileasca in viitorul apropiat in cele trei judete iar o pentru o parte din locuinte se vor strange fonduri de rezerva.

Toti cei care vor case de vacanta sunt sfatuiti sa-si cumpere in judetele Harghita si Covasna ; e aer curat , peisaje superbe si un cadru natural autentic. Astfel se va romaniza zona si va fi in curand echilibrata ponderea populatiei maghiare cu cea romana.

S-a mai discutat si despre infiintarea a cat mai multe locuinte sociale in cele trei judete. In Romania avem atat de multe persoane fara adapost asa incat nu le va fi greu celor care au conceput acest plan sa gaseasca “voluntari” pentru proiectul lor.

S-au intocmit deja liste cu cei care vor fi selectati din centrele sociale de pe intreaga zona a Moldovei.Majoritatea celor selectati pentru locuinte sociale in Covasna si Harghita provin din judetele Vaslui si Botosani.

De asemenea s-a luat legatura si cu un ONG care a dorit ca in programul locuintelor sociale sa fie inclusa si populatia de etnie rroma. Proiectul are sanse mari sa fie finantat si din fonduri europene avand ca scop integrarea rromilor in societate.

Initiatorii acestui proiect sunt din judetele Iasi, Neamt si Bacau dar se spera in curand la o participare activa de pe intreg cuprinsul tarii. Astfel se doreste echilibrarea proportiei dintre procentul de locuitori de etnie maghiara si cel de etnie romana in cele trei judete.

Noii Patrioti vor sa mai faca un demers prin care in Romania sa se respecte legea electorala si sa nu mai fie permisa functionarea partidului UDMR pe criteriu etnic. Grupul Noii Patrioti considera functionarea UDMR din punct de vedere politic ilegala conform legii electorale si cu atat mai mult participarea sa la guvernare. 

Toate guvernele Romaniei care au acceptat UDMR la guvernare au fost si sunt de asemenea in ilegalitate pentru ca accepta aceasta incalcare a legii electorale.

Nu se stie inca daca populatia maghiara este foarte incantata de venirea noilor vecini dar populatia romana minoritara in aceste zone care a inlesnit acest proiect prin ajutorul dat la cumpararea de terenuri si case este fericita cu aceasta initiativa. 

Treptat se doreste includerea membrilor de nationalitate romana in viata politica a zonei si contracararea politicii exclusiv pe criterii etnice a UDMR.

2Parale.ro

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline