Noii Patrioți – Aducem România acasă!

Datorita noii tradari a guvernului Ponta prin decizia de a aduce UDMR la guvernare un grup de studenti si profesori de la universitatile din zona Moldovei au hotarat infiintarea unui grup numit “Noii Patrioti” care sa echilibreze situatia ingrijoratoare din asa numita zona fantoma a Tinutului Secuiesc.
 
In perioada imediat urmatoare se planuieste  cumpararea a cat mai multe terenuri si imobile posibil in cele trei judete considerate puncte sensibile : Covasna , Harghita si Mures. O parte din locuinte vor fi cumparate din fondurile proprii ale celor care doresc sa se stabileasca in viitorul apropiat in cele trei judete iar o pentru o parte din locuinte se vor strange fonduri de rezerva.

Toti cei care vor case de vacanta sunt sfatuiti sa-si cumpere in judetele Harghita si Covasna ; e aer curat , peisaje superbe si un cadru natural autentic. Astfel se va romaniza zona si va fi in curand echilibrata ponderea populatiei maghiare cu cea romana.
 
S-a mai discutat si despre infiintarea a cat mai multe locuinte sociale in cele trei judete. In Romania avem atat de multe persoane fara adapost asa incat nu le va fi greu celor care au conceput acest plan sa gaseasca “voluntari” pentru proiectul lor.
 
S-au intocmit deja liste cu cei care vor fi selectati din centrele sociale de pe intreaga zona a Moldovei.Majoritatea celor selectati pentru locuinte sociale in Covasna si Harghita provin din judetele Vaslui si Botosani.
 
De asemenea s-a luat legatura si cu un ONG care a dorit ca in programul locuintelor sociale sa fie inclusa si populatia de etnie rroma. Proiectul are sanse mari sa fie finantat si din fonduri europene avand ca scop integrarea rromilor in societate.
 
Initiatorii acestui proiect sunt din judetele Iasi, Neamt si Bacau dar se spera in curand la o participare activa de pe intreg cuprinsul tarii. Astfel se doreste echilibrarea proportiei dintre procentul de locuitori de etnie maghiara si cel de etnie romana in cele trei judete.
 
Noii Patrioti vor sa mai faca un demers prin care in Romania sa se respecte legea electorala si sa nu mai fie permisa functionarea partidului UDMR pe criteriu etnic. Grupul Noii Patrioti considera functionarea UDMR din punct de vedere politic ilegala conform legii electorale si cu atat mai mult participarea sa la guvernare. 
 
Toate guvernele Romaniei care au acceptat UDMR la guvernare au fost si sunt de asemenea in ilegalitate pentru ca accepta aceasta incalcare a legii electorale.

Nu se stie inca daca populatia maghiara este foarte incantata de venirea noilor vecini dar populatia romana minoritara in aceste zone care a inlesnit acest proiect prin ajutorul dat la cumpararea de terenuri si case este fericita cu aceasta initiativa. 

Treptat se doreste includerea membrilor de nationalitate romana in viata politica a zonei si contracararea politicii exclusiv pe criterii etnice a UDMR.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Ce legatura este intre Ponta si Rusia ?

joi mart. 6 , 2014
Singura legatura este tradarea. Cand oamenii inghetau in strada si isi luau bataie de la jandarmi aveau ca scop nu doar indepartarea meleficului Basescu ci si indepartarea pericolelor reprezentate de proiectele legate de Rosia Montana si de exploatarea gazelor de sist. Asa cum Rusia a tradat increderea Romaniei prin confiscarea […]

Poate vă place și:

libris.ro