Daca lupta anticoruptie ar fi fost eficienta in România, atunci Mutu' n-ar fi ajuns la TreiCoceni, ci la brutarie!, Foto: Romania TV
Daca lupta anticoruptie ar fi fost eficienta in România, atunci Mutu’ n-ar fi ajuns la TreiCoceni, ci la brutarie!
Astazi am asistat la un nou episod al propagandei gretoase a sistemului, sau mai pe limba poporului, la niste scene in care mai marii institutiilor din fruntea Romaniei se pupa unii pe altii in/prin dos (n.r. asa, la modul figurat), punand insa doar putin mana pavaza sa acopere cat de cat de vazul lumii actul lor rusinos.
In vreme ce un batranel degera in frig cu o pancarta in maini, probabil intr-un acces de refulare, nemaisuportand nesimtirea, grosolania si grobianitatea unora dintre cei din fruntea statului, la prezentarea bilantului DNA pe anul 2017 s-a strans “crème de la crème” din institutiile de forta ale României, pentru a asista la un jalnic spectacol in cadrul caruia s-au gratulat reciproc niste indivizi care de foarte multa vreme nu mai servesc interesele tarii si ale poporului roman.
De altfel asta era foarte limpede si numai privind pancarta pe care o tinea batranul in maini, unde se puteau vedea scrise urmatoarele cuvinte:
In cadrul unei lungi expuneri, sefa Directiei Nationale Anticoruptie a enumerat un sir intreg de statistici, laudandu-si intreaga activitate de pe anul 2017. Nu a existat insa nimeni care sa-i spuna ca degeaba exista cantitate daca nu-i si calitate. Din mingea de baschet iese doar praf, nu si notiuni de drept / justitie!
In cadrul unei emisiuni difuzate marti seara (n.r. 27 februarie 2018) de TVR1, sociologul Alina Mungiu-Pippidi dezvaluia tocmai problema calitatii actului de justitie in Romania, afirmand ca tara noastra este printre tarile de pe podium in ceea ce priveste numarul de dosare de la CEDO in care sunt reclamate acte de abuzuri in justitie.
Tot in legatura cu acest subiect, cei de la flux24.ro titreaza urmatorul articol: “Șefa DNA a mințit la CSM/ Prinsă la CEDO cu un caz șocant: TORTURĂ“. Ei, cum o fi oare ca la scurt timp dupa ce ai facut declaratiile pe care le-ai facut sa vina cineva din presa cu o asemenea stire?
PS: Acesta s-a vrut initial un pamflet, insa a iesit in cele din urma un “tragi-pamflet”, asa ca trebuie privit ca atare
Evenimentul de la Lupșa, din 14 iulie 1910, este un episod mai puțin cunoscut, dar…
La începutul lunii iulie 1601, Mihai Viteazu îşi schimbă tabăra militară de la Debreţin, trece…
Evenimentul din 12 iulie 1907, petrecut la Petroman (azi în județul Timiș), este un episod…
Evenimentul din 11 iulie 1848, când Lajos Kossuth, liderul revoluției maghiare, a cerut recrutarea de…
Raportul final al împăratului Iosif al II-lea privitor la călătoria sa în Transilvania, din perioada…
Mențiunea de la 10 iulie 1667, într-un document redactat în limba maghiară veche, este una…
Leave a Comment