Imigranti

A dat coltul ierbii, iar Tudor Chirila a iesit sa ne spuna ca este pro migratie musulmana si contra referendumului pentru familie

A dat coltul ierbii, iar Tudor Chirila a iesit sa ne spuna ca este pro migratie musulmana si contra referendumului pentru familie

Transformat peste noapte in „vedeta” a postului de televiziune progresist de la Pro TV, Tudor Chirila este mai mereu promotorul unora dintre cele mai nocive ideologii ale momentului, inscriindu-se din acest punct de vedere in nota europeana a celor care promoveaza ineptii pe banda rulanta.

Cu toate ca referendumul este o actiune cat se poate de democratica, iar milioane de romani vor sa aiba acest drept de a stabili si din punct de vedere constitutional definitia casatoriei, un trubadur al marxismului cultural vine cu un mesaj de o vehementa demna de o cauza mai buna impotriva acestui referendum.

Pentru a pastra tendintele snobismului asa zis „european”, cantaretul Tudor Chirila a iesit la rampa pentru a ne spune ca el se pronunta impotriva referendumului pentru familie si ca ideea in sine de referendum pentru a defini casatoria ca fiind o uniune intre un barbat si o femeie aminteste de perioada regimului lui Ceausescu.

A dat coltul ierbii, iar Tudor Chirila a iesit sa ne spuna ca este pro migratie musulmana si contra referendumului pentru familie

„Pe vremea lui Ceaușescu intrai în pușcărie pentru că te nășteai diferit. Acum o să fie un referendum care să ne pună pe noi în situația de a decide dacă homosexualii au sau nu drepturi în țara asta.

(…)

Când noi am intrat în Europa, lucru pe care l-au făcut chiar ăștia care acuma fac referendumuri contra homosexualilor, că PSD-ul ne-a băgat în Europa, noi am spus da unor valori, unui contract.

Că de-aia Angela Merkel nu poate să spună că nu mai primim migranți, pentru că unul dintre principiile de bază ale Uniunii este libera circulație.”, a declarat Tudor Chirila la Cluj Napoca, potrivit Pressone. 

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

2 Mai 1864 – Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de stat!

2 Mai 1864 - Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de…

5 zile ago

Un istoric bulgar susține restaurarea Monumentului Eroilor Români de la Smârdan

Presa locală bulgară din Vidin relatează faptul că un istoric local sugerează ca Monumentul Eroilor…

5 zile ago

1 Mai 1359 – Recunoașterea Mitropoliei Țării Românești, cu sediul la Curtea de Argeș, de către Patriarhia din Constantinopol

După o lungă perioadă conflictuală cu regatul Ungariei, care făcea presiuni chiar mai mari decât…

7 zile ago

EXCLUSIV! Silvestru Șoșoacă reclamat AIUREA la CNCD pentru antițigănism?

Viața lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă nu este ușoară nici măcar după excluderea sa din propriul partid,…

o săptămână ago

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

o săptămână ago