Performanta unica a unui ministru postdecembrist din ultimele trei decenii: renationalizarea santierului naval din Mangalia
Performanta unica a unui ministru postdecembrist din ultimele trei decenii: a readus santierul naval din Mangalia in proprietatea romanilor
Ministrul Economiei, Dănuț Andrușcă, personajul din guvern atat de mult hulit si haituit in ultima vreme, mai ales de catre presa de opozitie, este ministrul postdecembrist care reuseste o performanta unica si cu adevarat incredibila, recuperand statutul de actionar majoritar al statului român in cadrul unui obiectiv strategic ce fusese privatizat: Șantierul Naval Mangalia.
Nici bine n-au fost anuntate numele cu propuneri pentru noul guvern, caci hoarde intregi de sacali mediatici s-au grabit sa arunce cu fel si fel de murdarii, sau sa foloseasca ironia ca arma de propaganda. Ba ca noul ministru al Economiei e mult prea tacut, mult prea timid, oricum, mult nu prea pe placul presei.
De oratori ipocriti, sau de oameni politici care ne-au ingropat in vorbe, in realizari pe hartie sau cantate prin mass media, Romania tot a avut parte in ultimele trei decenii, si uite unde am ajuns cu astfel de oameni.
N-o fi mai bine oare sa avem un ministru care tace si face, in urma caruia se vad rezultate evidente, decat vreun mare vorbitor, vreun mare filosof care sa ne arate realizari virtuale numai pe hartie sau prezentate in vreo conferinta de presa?
Spre deosebire de Dănuț Andrușcă, Mihai Răzvan Ungureanu era vazut drept un orator deosebit, cu abilitati notabile de comunicare, insa cunoastem cu totii rezultatele dezastruoase ale “muncii” sale.
La data de 19 iulie 1877, Marele Duce Nicolae, comandantul suprem al armatelor rusești, a…
Confruntarea de la Stănilești, din 18 iulie 1711, a fost un moment crucial și tragic…
Evenimentul din 16 iulie 1479, legat de lucrările de construcție/reconstrucție a Cetății Chilia de către…
Evenimentul din 16 iulie 1894, în care guvernul maghiar de la Budapesta a dizolvat Partidul…
Evenimentul de la Lupșa, din 14 iulie 1910, este un episod mai puțin cunoscut, dar…
La începutul lunii iulie 1601, Mihai Viteazu îşi schimbă tabăra militară de la Debreţin, trece…
Leave a Comment