Site icon Glasul.info

Iașul, Galațiul, Suceava și Clujul oferă stagii de specializare pentru sute de cadre didactice din școlile românești din Ucraina

Iașul, Galațiul, Suceava și Clujul oferă stagii de specializare pentru sute de cadre didactice din școlile românești din Ucraina

Unui număr de 300 de cadre didactice din școlile românești din Ucraina li se oferă de către Guvernul României oportunitatea de a realiza stagii de specializare, acestora fiindu-le suportate cheltuielile de participare la cursuri de catre Ministerul Educației.

Participanții beneficiază de cazare, masă, iar potrivit articolului 7 din Hotărârea Guvernului nr. 31/25.01.2018, fiecare cadru didactic, beneficiar al acestor stagii, va beneficia de o bursă de 300 lei/participant.

Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Universitatea “Dunărea de Jos” din Galați, Universitatea “Ștefan cel Mare” din Suceava și Universitatea “Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca iau parte la acest program prin care se oferă stagii de formare pentru românii din Ucraina.

Pentru detalii suplimentare, condultați oferta de pe site-ul Guvernului României: oferta privind organizarea stagiilor de specializare pentru cadrele didactice de la școlile românești din Ucraina.

Exit mobile version