Categories: Imigranti

Cehia dă o lecție de demnitate celor cu bătături în genunchi: „Țara noastră nu va prelua NICIUN MIGRANT!”

Cehia dă o lecție de demnitate celor cu bătături în genunchi: „Țara noastră nu va prelua NICIUN MIGRANT!”

„Ţara noastră nu va prelua niciun migrant. O asemenea abordare reprezintă calea către infern”, a declarat prim ministrul Cehiei, Andrej Babis, potrivit evz.ro. În vreme ce în România se desfășoară deja în mai multe orașe mari campanii media pentru acceptarea așa zișilor refugiați, alte țări se pronunță clar împotriva preluării de migranți de pe costele Greciei sau Italiei, migranți care ar urma să fie redistribuiți pentru fiecare membru al UE, potrivit cotelor obligatorii stabilite anterior.

„Ţara noastră nu va prelua niciun migrant. O asemenea abordare reprezintă calea către infern”, a postat premierul ceh Andrej Babis pe contul său de Twitter potrivit evz.ro. Oficialul ceh a mai adăugat că dacă Cehia ar prelua imigranți, atunci acest lucru i-ar încuraja și pe traficanți să acționeze.

În România au început să apară panouri publicitare pro imigranți / refugiați, Foto: facebook

În România au început să apară panouri publicitare pro imigranți în mai multe centre urbane din țară: au fost semnalate  deja de către internauți asemenea panouri la Constanța, Timișoara și București.

Campania media face parte dintr-un proiect intitulat „Sunt un străin, până mă cunoști„, al cărui beneficiar este Asociaţia Serviciul Iezuiţilor pentru Refugiaţi din România și care are ca obiectiv „crearea unui mediu favorabil în randul populației române în vederea integrării cetățenilor străini – RTT și PB”, cu perioada de implementare cuprinsă între 10.03.2017 – 10.03.2018.

În România au început să apară panouri publicitare pro imigranți în mai multe centre urbane din țară: au fost semnalate  dejade internauți asemenea panouri la Constanța, Timișoara și București, Foto: facebook

Printre activitățile proiectului „Sunt un străin, până mă cunoști” se numără activități de producție spot radio, productie spot TV, producție website, print pliante, producție panouri publicitare, materiale de vizibilitate, difuzare spot radio, spot TV inclusive în circuit închis, banner și articole în ziare, distribuire pliante, promovare afișe panouri publicitare, promovare pe rețele de socializare. Costurile proiectului se ridică la 1.313.023,16 lei.

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

Candidatul UDMR la Primăria Carei nu recunoaște limba oficială a României

Candidatul UDMR Carei pentru funcția de primar sfidează comunitatea locală și nu recunoaște limba oficială…

33 de minute ago

13 Mai 1903 – În comuna Șepreuș jandarmii unguri trag la ordin împotriva românilor

13 Mai 1903 - "În Şepreuş (comitatul Arad) erau alegeri pentru un nou primar. Solgăbirăul…

14 ore ago

13 mai 1879 – Au fost începute primele măsurători topografice pentru linia de cale ferata Buzău – Mărășești

13 mai 1879 - Au fost începute primele măsurători topografice pentru linia de cale ferata…

16 ore ago

12 Mai 2024 – La Iași avut loc inaugurarea bustului preotului Visarion Puiu

Duminică, 12 mai 2024, de la ora 16.00, la rondul Tătărași Nord din Iași, avut…

19 ore ago