Politicile controversate și cenzura ideologică a noilor algoritmi implementați duc Facebook-ul la pierzanie
Dintr-o rețea de socializare foarte atractivă și cu numărul utilizatorilor mereu în creștere, Facebook a devenit din ce în ce mai contestată, mai ales după scandalul legat de datele personale ale utilizatorilor, dar și după implementarea unor noi algoritmi meniți să promoveze numai anumite tipuri de politici și ideologii în dauna celor considerate conservatoare.
Așa se face că tot ce a întreprins rețeaua de socializare în ultimii ani are consecințe negative și asupra profiturilor, Mark Zuckerberg trezindu-se de curând că a pierdut nu mai puțin de 16 miliarde de euro din cauza scăderii acțiunilor companiei cu aproximativ 20%.
Peste 16 case de brokeraj au scăzut țintele de prețuri ale acțiunilor Facebook, astfel că vor urma câțiva ani în care marjele de profit ale companiei vor scădea destul de mult. Statisticile de pe ultimul trimestru arată niște rezultate nu tocmai satisfăcătoare în comparație cu potențialul maxim al companiei de până acum.
Scăderea acțiunilor companiei nu este datorată doar de înăsprirea regulamentelor privind confidențialitatea datelor personale, ci și de controversatele politici de cenzurare ale activității utilizatorilor. Mai multe platforme alternative de socializare se luptă să atragă utilizatorii ostracizați și exilați din cauza politicilor controversate de cenzură ideologică ale celor de la Facebook.
Donează pentru Glasul.info!
În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei) | RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro) Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram
Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri
O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă.Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii
Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul
Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.
Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu
Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan
Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor
Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole
Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.