Prin toată Europa au câștigat na…

Deși prin alte țări …

Lia Olguța Vasilescu: O să mănân…

Invitată în studioul…

George Simion și primarul Mihai …

Candidatul independe…

Cum arată sumele partidelor poli…

Când întrebi pe oric…

Deputatul Matei Dobrovie priveșt…

"Nu votați partide c…

Ne pregătim de alegeri. Cine sun…

În urmă cu ceva ani,…

Și neomarxiștii se tem de ... tu…

Dacă văd că barca ia…

La Iași începe reabilitarea espl…

Angajații municipali…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Politicile controversate și cenzura ideologică a noilor algoritmi implementați duc Facebook-ul la pierzanie

Print Friendly, PDF & Email
Politicile controversate și cenzura ideologică a noilor algoritmi implementați duc Facebook-ul la pierzanie

Dintr-o rețea de socializare foarte atractivă și cu numărul utilizatorilor mereu în creștere, Facebook a devenit din ce în ce mai contestată, mai ales după scandalul  legat de datele personale ale utilizatorilor, dar și după implementarea unor noi algoritmi meniți să promoveze numai anumite tipuri de politici și ideologii în dauna celor considerate conservatoare.

Așa se face că tot ce a întreprins rețeaua de socializare în ultimii ani are consecințe negative și asupra profiturilor, Mark Zuckerberg trezindu-se de curând că a pierdut nu mai puțin de 16 miliarde de euro din cauza scăderii acțiunilor companiei cu aproximativ 20%.

Peste 16 case de brokeraj au scăzut țintele de prețuri ale acțiunilor Facebook, astfel că vor urma câțiva ani în care marjele de profit ale companiei vor scădea destul de mult. Statisticile de pe ultimul trimestru arată niște rezultate nu tocmai satisfăcătoare în comparație cu potențialul maxim al companiei de până acum.

Scăderea acțiunilor companiei nu este datorată doar de înăsprirea regulamentelor privind confidențialitatea datelor personale, ci și de controversatele politici de cenzurare ale activității utilizatorilor. Mai multe platforme alternative de socializare se luptă să atragă utilizatorii ostracizați și exilați din cauza politicilor controversate de cenzură ideologică ale celor de la Facebook.


Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta
Comodo SSL

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Vacante in Grecia