Categories: Societate

Daniel Ghiță: „Îmi este rusine de toata clasa politica, în special de Klaus Iohannis! Cel mai dezgustător președinte al României din toată istoria”

Daniel Ghiță: „Îmi este rusine de toata clasa politica, în special de Klaus Iohannis! Cel mai dezgustător președinte al României din toată istoria”

Profund dezamăgit de violențele și huliganismul manifestat în timpul protestului din Piața Victoriei, Daniel Ghiță spune într-o postare de pe o rețea de socializare că îi este rușine de întreaga clasa politică din România, dar în mod special de președintele Klaus Iohannis, pe care îl consideră „cel mai dezgustător președinte al României din toată istoria”.

„Rușine celor care au “protestat“ în așa mod. Lovitura de Stat prost regizată de niște oameni care nu vor să lase din mâna puterea. Nu suntem în ‘89, nu repetăm istoria.
Mergeți la vot și votați!
În toate țările din lume intervin jandarmii, mult mai agresiv,dacă exista acte de violență. În niciun Stat nu ți se permit acte de huliganism!
Am văzut in Franța, Olanda și Germania, că nu stau un minut la discuție!
Încetati să considerați actele de violență și huliganismul ceva normal, doar ca să folosiți pentru campania electorală 2019.Îmi este rușine de toata clasa politică din România! În special de Klaus Iohannis, care instigă și dezbină poporul român! Cel mai dezgustător președinte al României din toată istoria.Jandarmii nu au greșit, din contră, trebuia sa aibă o atitudine mai fermă, mai convingătoare. Trebuie sa învățăm că nu mai dăm cu parul în 2018, nu ardem oameni la Colectiv, doar ca “să schimbam guverne”.

Dacă aveați așa atitudine și împotriva defrișărilor credeam în acest gen de “proteste “. Am înțeles că multe sunt organizate cu scopul de a destabiliza România.

Iubesc România și neamul Românesc!”, a scris Daniel Ghiță pe facebook

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

5 ore ago

28 Aprilie 1502 – Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui Ștefan cel Mare – „Die Kronicke des Stephan Voyvoda”

La 28 aprilie 1502 Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui…

o zi ago

Fenomenul Seghedin, la fel de cutremurător ca Fenomenul Pitești

În conștiința colectivă recentă a poporului român, Fenomenul Pitești are o mai mare rezonanță decât…

2 zile ago

27 Aprilie 1956 –  Ana Pauker a susținut cu tărie că trebuie să se elibereze pașapoarte tuturor persoanelor care vor să plece în Israel

Din Stenogramele ședintelor Biroului Politic al Secretariatului Comitetului Central al PMR (n.r. Partidul Muncitoresc Român),…

2 zile ago

27 Aprilie 1906 – Ziaristul și scriitorul Ioan Russu-Șirianu este amendat cu 40 de coroane pentru cartea „Românii din statul ungar”

După o carieră de profesor de istorie la școala pedagogică de fete la București și…

2 zile ago

CITEȘTE ȘI DĂRUIEȘTE LA TÂRGOVIȘTE: RAREȘ PRISACARIU A PRIMIT DISTINCȚIA CULTURALĂ DIN PARTEA MYOSOTIS MEDIA GROUP

Elevii și studenții târgovișteni au luat parte, pe 25 aprilie, la conferințele Citește și Dăruiește…

3 zile ago