Categories: BolsevismFranta

Macron duce nebunia socialismului la un alt nivel: traiul la grămadă devine obligatoriu pentru tinerii francezi! Se reinventează cooperativele colective în viitorul apropiat?

Macron duce nebunia socialismului la un alt nivel: traiul la grămadă devine obligatoriu pentru tinerii francezi! Se reinventează cooperativele colective în viitorul apropiat?

„Experimentul lui Macron: Adolescenţii francezi vor fi OBLIGAŢI să trăiască ÎMPREUNĂ timp de 15 zile pentru a promova „mixul social””, scrie evz.ro.

Iată că nici măcar cei mai pesimiști opozanți ai neomarxismului nu și-ar fi imaginat cât de repede s-ar putea manifesta nebunia experimentelor socialiste în „noua Europă” a lui Macron și Merkel, o Europă cu o puternică aromă marxistă.

Pentru cei care nu au prins primii ani ai colectivizării forțate, când propaganda era de o agresivitate și de un heirupism stahanovist, cu greu își pot imagina cum au debutat în România primele comunități cooperatiste colective.

Să rupi niște tineri din armonia mediului lor familial și să-i arunci peste noapte în niște internate sau tabere colective, asta poate însemna de multe ori să intervii deosebit de brutal în formarea acelor tineri ca viitori adulți. Dacă aceste experimente sociale despre care inițiatorii lor spun acum că au scopul „să promoveze amestecul social și teritorial” vor semăna câtuși de puțin cu cele desfășurate la începuturile bolșevismului, atunci putem vorbi iarăși de un început de secol foarte întunecat pentru umanitate.

Florin Almaș

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

2 Mai 1864 – Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de stat!

2 Mai 1864 - Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de…

4 zile ago

Un istoric bulgar susține restaurarea Monumentului Eroilor Români de la Smârdan

Presa locală bulgară din Vidin relatează faptul că un istoric local sugerează ca Monumentul Eroilor…

5 zile ago

1 Mai 1359 – Recunoașterea Mitropoliei Țării Românești, cu sediul la Curtea de Argeș, de către Patriarhia din Constantinopol

După o lungă perioadă conflictuală cu regatul Ungariei, care făcea presiuni chiar mai mari decât…

6 zile ago

EXCLUSIV! Silvestru Șoșoacă reclamat AIUREA la CNCD pentru antițigănism?

Viața lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă nu este ușoară nici măcar după excluderea sa din propriul partid,…

7 zile ago

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

o săptămână ago