Categories: #RezistBolsevismUSR

Încă un caz de bolșevism: obscenitățile USR-iștilor sunt expresia democrației, pe când ale PSD-iștilor sunt expresia bădărănismului?

Încă un caz de bolșevism: obscenitățile USR-iștilor sunt expresia democrației, pe când ale PSD-iștilor sunt expresia bădărănismului?

Ținem din start să menționăm că nu suntem de acord cu obscenitatea, nici cea verbală, nici cea vizuală, sau cum este în cazul de față, cea gestuală. Dar și mai revoltătoare ni se pare minciuna, ipocrizia, demagogia și dublul standard.

Când inițiatorii acelui slogan obscen la adresa PSD-ului au început să-l popularizeze masiv atât pe străzi, cât și în mediul virtual, prin intermediul rețelelor sociale și al altor canale de propagare a informației, spre neplăcuta surpriză a multora dintre noi, acest gen de exprimări au primit nu doar aprobare ci ba chiar și susținere din partea unor persoane publice la care sincer nu te-ai fi așteptat niciodată în viață să facă așa ceva.

Când Cristian Ghinea de la USR a făcut în Parlamentul României același gest obscen și reprobabil pe care de curând l-a făcut și Florin Iordache, aceleași mironosițe care se erijează acum în societatea civilă revoltată și se dau violent cu fundul de pământ în semn de protest față de “bădărănia PSD-iștilor” , atunci jubilau și încercau să convingă pe oricine schița vreun comentariu de revoltă, că de fapt aceasta este expresia democrației, și că nu trebuie îngrădit dreptul la exprimare…

Încă un caz de bolșevism: obscenitățile USR-iștilor sunt expresia democrației, pe când ale PSD-iștilor sunt expresia bădărănismului?

De ce spunem că e un nou caz de bolșevism? Fiindcă seamănă izbitor de mult cu ceea ce s-a întâmplat în România în timpul alegerilor falsificate din anul 1946. Și atunci, ca și acum, dublul standard era la ordinea zilei, iar propaganda mizerabilă, în forma sa cea mai abjectă, era omniprezentă. Acea propagandă de atunci o cunoaștem azi sub numele de “corectitudine politică”, însă este fix aceeași ideologie mizerabilă din acei ani negri care i-au încercat din greu pe români și i-au supus la groaznice încercări și cumpene.

Fix aceeași situație o remarcăm și în discursul public cu privire la actele de corupție: deși evindența este clară și arată și de-o parte și de alta cazuri de corupție, dosare penale, realitatea este ignorată și iarăși avem de a face cu dublul standard: penalii unora sunt răi, pe când penalii celorlalți sunt ființe neprihănite.

Genul acesta de neobolșevism, de partizanat ipocrit față de o anumită tabără politică / ideologică, cu orice costuri și fără respectarea principiilor elementare de bun simț, va conduce în cele din urmă la scindarea societății, la o dezbinare de proporții care cu greu va mai putea fi stăpânită dacă are ocazia să ajungă la niște puncte culminante.

În timp ce țara este sfâșiată de acest gen de partizanate, cu membri în rândul cărora pare adeseori să fi dat orbul găinilor, cu un stat tot mai slăbit și mai vulnerabil, cu instituții tot mai penetrate și mai infiltrate, străinii se înfruptă bine din ce a mai rămas din scheletele vechii industrii românești, sau din resursele românilor care le-au fost puse pe tavă prin intermediul unor complicități sau afaceri oneroase.

E de mirare astfel că României încă îi mai este aplicat un standard dublu în foarte multe privințe? Câtă vreme vom tolera aceste forme de neobolșevism printre noi, această dezbinare cu bătaie lungă, românii vor avea parte și pe viitor de standard dublu, de la lucruri extrem de simple precum calitatea alimentelor vândute în marile lanțuri de magazine, până la cele de o importanță vitală pentru supraviețuirea și dezvoltarea unei națiuni.

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

11 iulie 1848 – Lajos Kossuth cere recrutarea de soldați pentru armata ungară, inclusiv din Transilvania, ceea ce provoacă rezistență la recrutare din partea românilor

Evenimentul din 11 iulie 1848, când Lajos Kossuth, liderul revoluției maghiare, a cerut recrutarea de…

46 de minute ago

10 Iulie 1773 – Raportul împăratului Iosif al II-lea menționa că multe familii de români au emigrat în Moldova sau Țara Românească

Raportul final al împăratului Iosif al II-lea privitor la călătoria sa în Transilvania, din perioada…

21 de ore ago

10 Iulie 1667 – document scris în limba maghiară veche care menționa că pe teritoriul Austriei de azi locuiau valahi

Mențiunea de la 10 iulie 1667, într-un document redactat în limba maghiară veche, este una…

o zi ago

10 Iulie 1466 – Încep lucrările la Mănăstirea Putna, ctitorie a lui Ştefan cel Mare

La 10 iulie 1466, au început lucrările de construcție la Mănăstirea Putna, una dintre cele…

o zi ago

9 Iulie 1907 – Era doar o femeie simplă, cu panglică-n păr. Dar era destul ca să cutremure frica imperiului

Incidentul petrecut la Brad, în 9 iulie 1907, în zi de târg, este o altă…

2 zile ago