RSS

“Democrația secolului al XXI - l…

Declinul „democrație…

14 ani de la moartea Patriarhulu…

„Acrede în Hristos î…

Psihopatia omoară România! Sclav…

Psihopatia omoară Ro…

Jocurile Olimpice Tokyo: program…

România a cucerit jo…

Ăștia pur și simplu nu se opresc…

Încă trei dosare și …

Procuror italian antimafia: "Spe…

Procuror italian ant…

Un preot care duce gratis copii …

„Copiii auzitori să …

Un grup de "intelectuali români"…

Un grup de intelectu…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (5 voturi, medie: 4,20 din 5)
Încarc...

Încă un caz de bolșevism: obscenitățile USR-iștilor sunt expresia democrației, pe când ale PSD-iștilor sunt expresia bădărănismului?

Print Friendly, PDF & Email

Încă un caz de bolșevism: obscenitățile USR-iștilor sunt expresia democrației, pe când ale PSD-iștilor sunt expresia bădărănismului?

Ținem din start să menționăm că nu suntem de acord cu obscenitatea, nici cea verbală, nici cea vizuală, sau cum este în cazul de față, cea gestuală. Dar și mai revoltătoare ni se pare minciuna, ipocrizia, demagogia și dublul standard.

Când inițiatorii acelui slogan obscen la adresa PSD-ului au început să-l popularizeze masiv atât pe străzi, cât și în mediul virtual, prin intermediul rețelelor sociale și al altor canale de propagare a informației, spre neplăcuta surpriză a multora dintre noi, acest gen de exprimări au primit nu doar aprobare ci ba chiar și susținere din partea unor persoane publice la care sincer nu te-ai fi așteptat niciodată în viață să facă așa ceva.

Când Cristian Ghinea de la USR a făcut în Parlamentul României același gest obscen și reprobabil pe care de curând l-a făcut și Florin Iordache, aceleași mironosițe care se erijează acum în societatea civilă revoltată și se dau violent cu fundul de pământ în semn de protest față de “bădărănia PSD-iștilor” , atunci jubilau și încercau să convingă pe oricine schița vreun comentariu de revoltă, că de fapt aceasta este expresia democrației, și că nu trebuie îngrădit dreptul la exprimare…

Încă un caz de bolșevism: obscenitățile USR-iștilor sunt expresia democrației, pe când ale PSD-iștilor sunt expresia bădărănismului?

Încă un caz de bolșevism: obscenitățile USR-iștilor sunt expresia democrației, pe când ale PSD-iștilor sunt expresia bădărănismului?

De ce spunem că e un nou caz de bolșevism? Fiindcă seamănă izbitor de mult cu ceea ce s-a întâmplat în România în timpul alegerilor falsificate din anul 1946. Și atunci, ca și acum, dublul standard era la ordinea zilei, iar propaganda mizerabilă, în forma sa cea mai abjectă, era omniprezentă. Acea propagandă de atunci o cunoaștem azi sub numele de “corectitudine politică”, însă este fix aceeași ideologie mizerabilă din acei ani negri care i-au încercat din greu pe români și i-au supus la groaznice încercări și cumpene.

Fix aceeași situație o remarcăm și în discursul public cu privire la actele de corupție: deși evindența este clară și arată și de-o parte și de alta cazuri de corupție, dosare penale, realitatea este ignorată și iarăși avem de a face cu dublul standard: penalii unora sunt răi, pe când penalii celorlalți sunt ființe neprihănite.

Genul acesta de neobolșevism, de partizanat ipocrit față de o anumită tabără politică / ideologică, cu orice costuri și fără respectarea principiilor elementare de bun simț, va conduce în cele din urmă la scindarea societății, la o dezbinare de proporții care cu greu va mai putea fi stăpânită dacă are ocazia să ajungă la niște puncte culminante.

În timp ce țara este sfâșiată de acest gen de partizanate, cu membri în rândul cărora pare adeseori să fi dat orbul găinilor, cu un stat tot mai slăbit și mai vulnerabil, cu instituții tot mai penetrate și mai infiltrate, străinii se înfruptă bine din ce a mai rămas din scheletele vechii industrii românești, sau din resursele românilor care le-au fost puse pe tavă prin intermediul unor complicități sau afaceri oneroase.

E de mirare astfel că României încă îi mai este aplicat un standard dublu în foarte multe privințe? Câtă vreme vom tolera aceste forme de neobolșevism printre noi, această dezbinare cu bătaie lungă, românii vor avea parte și pe viitor de standard dublu, de la lucruri extrem de simple precum calitatea alimentelor vândute în marile lanțuri de magazine, până la cele de o importanță vitală pentru supraviețuirea și dezvoltarea unei națiuni.

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info