Categories: Franta

Aurelian Pavelescu: „Bă, Timmermans și Juncker, noi, românii, așteptăm cu nerăbdare să puneți sub acuzare guvernul francez”

Aurelian Pavelescu: „Bă, Timmermans și Juncker, noi, românii, așteptăm cu nerăbdare să puneți sub acuzare guvernul francez”

Protestele recente din Franța nu au fost trecute cu vederea nici în România: avocatul  Aurelian Pavelescu sesizează standardul dublu cu privire la reacția autorităților și a jandarmeriei din cele două țări în timpul unor ample proteste de stradă neautorizate desfășurate în acest an.

Situațiile sunt aproape trase la indigo: proteste masive de stradă, violențe, incendierea mobilierului stradal sau altor obiective publice, evenimente haotice din care au rezultat numeroase victime atît din rândul forțelor de ordine cât și din rândul protestatarilor. Unde sunt acuzațiile la nivel internațional împotriva guvernului francez?

Preambul: „Iata, ministrul de interne francez motiveaza decesul protestatarei prin participarea la o „manifestatie nedeclarata”. Punct. Ai fost la manifestatie nedeclarata (neautorizata), ai murit, e problema ta personala!” (Aurelian Pavelescu)

Franța va fi dată afară din UE! Frans Timmermans și Jean Claude Juncker se pregătesc să pună sub acuzare Guvernul francez pentru reprimarea violentă a demonstrațiilor pentru libertate, democrație și o viață mai bună în Franța!

Bineinteles, este un fel de gluma. Dovada existentei fara tagada a dublului standard in Uniune. Ca Romania este batjocorita sistematic de niste derbedei, ca Timmermans si Juncker, in numele unei grupari nelegitime: actiunile lor nu au nicio legatura cu prevederile tratatului de aderare.

Iata despre ce este vorba. Vi se pare cunoscut?

Ieri, potrivit oficialilor, 287.710 de persoane au demonstrat in Franta contra politicilor guvernului de marire a impozitarii si scadere a puterii de cumparare. 409 de persoane au fost ranite, dintre care 28 de politisti, jandarmi si pompieri.

O FEMEIE DE 63 DE ANI „CARE PARTICIPA LA O MANIFESTATIE NEDECLARATA”, dupa declaratia ministrului de interne, A DECEDAT IN TIMPUL VIOLENTELOR. Au fost retinuti 287 de protestatari, 157 fiind arestati preventiv.

Evident, protestele din Franta sunt asemanatoare cu cele din 10 august de la Bucuresti. Cu deosebirea ca protestatarii au demonstrat si demonstreaza, inca, in Franta, din cu totul alte motive, de natura economica.

Nicidecum PENTRU A OCUPA PRIN FORTA CLADIREA GUVERNULUI, ceea ce inseamna insurgenta, tentativa de lovitura de stat, cum a fost la Bucuresti! La Bucuresti a fost CU MULT MAI GRAV!

Credeti ca va deschide gura Timmermans si Juncker pentru ca violentele au fost reprimate de autoritatile franceze in mod brutal? Iata, ministrul de interne francez motiveaza decesul protestatarei prin participarea la o „manifestație nedeclarată”. Punct. Ai fost la manifestatie nedeclarata (neautorizata), ai murit, e problema ta personala!

Daca murea cineva in 10 august, vaaaai, Iohannis dadea foc la tara, iar taica Lazar, procurorul general, aresta tot Guvernul si toata Jandarmeria. Asta si astepta Iohannis, pandind de la Cotroceni in noaptea din 10 august!

Eu NU vreau sa traiesc intr-o Uniune in care Romania si romanii sa fie tratati discriminatoriu si umiliti. De cine? L-ati vazut mai jos pe Juncker, care poarta un pantof maro si unul negru.

Ba, Timmermans si Juncker, noi, romanii, asteptam cu nerabdare sa puneti sub acuzare guvernul francez si sa pregatiti excluderea din UE a Frantei! Nu va e rusine?”,scrie Aurelian Pavelescu pe facebook

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

La 18 mai 1849 începea „A doua bătălie de la Abrud”

Atât prima cât și A doua bătălie de la Abrud se învârt în jurul maiorului Imre Hatvani,…

3 ore ago

25 Mai 2024 – O nouă manifestare la Castanul Unirii de la Vişan!

O nouă "lecţie de istorie" adevărată va fi susţinută sâmbătă, 25 mai 2024, începând cu…

12 ore ago

17 Mai 1936 – A avut loc deschiderea pentru public a Muzeului Satului Românesc la inițiativa profesorului Dimitrie Gusti

"Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” este denumirea atribuită prin Hotărârea Guvernului României nr. 742/2003,…

13 ore ago

17 Mai 1923 – A avut loc inaugurarea Mormântului Ostașului Necunoscut în Parcul Carol, printr-o ceremonie impresionantă

Într-o zi de joi, pe 17 Mai 1923, de Ziua Eroilor și de Ziua Înălţării…

16 ore ago

Interviu cu maestrul DAN PURIC | VIDEO

Acestea au fost întrebările: Hristos a înviat! Vă mulțumesc că ați acceptat invitația noastră. Despre…

17 ore ago

17 Mai 1919 – Teodor Pirici, olteanul care a eliberat Aradul

La data de 17 mai 1919, locuitorii Aradului întâmpinau cu multă lumină în ochi și căldură…

o zi ago