Pentru că nu pot stăpâni corupția uriașă din țările lor, germanii și olandezii au hotărât “să lupte” împotriva corupției din România!
“Hoții strigă hoții! Băncile olandeze au furat, într-o scurtă perioadă de timp cât nu a furat România în zeci de ani“, scrie bzi.ro.
Imediat de după 1990, despre români și despre România s-au creat și promovat tot felul de stereotipuri, cu sau fără nici o baza reală, fără ca politicienii sau elita românească să reacționeze împotriva unora dintre cele mai mizerabile și oribile forme de denigrare îndreptate împotriva neamului românesc.
“Scandal imens in Germania! Iata unde este marea coruptie! Perchezitii la o celebra banca”,scrie bzi.ro.
Așa se face că în timp ce minoritățile din România nu pot fi atinse nici măcar cu o floare, românii sunt în schimb bălăcăriți în fel și chip, atât pe la televizor cât și prin presa scrisă sau prin alte forme de comunicare audiovizuală, cu precădere în mediul virtual, dar și prin manifestări publice ofensatoare.
“Tăriceanu: Germania, Danemarca şi Olanda au bătut recordul la corupţie. În România nu există mare corupţie, ci doar 4 înalţi demnitari condamnaţi din 400”, scrie adevarul.ro
Deși prin efortul “prietenilor și aliaților” noștri România are o imagine de țară ce ocupă locurile fruntașe în topul țărilor corupte, atunci când se face o minimă contabilitate, marea corupție este tocmai în țările ale căror ambasade ridică primele steagul de luptă împotriva corupției din România.
“Marea corupție: Germania, Olanda, Danemarca…
Totalul prejudiciilor pe care le-a anchetat DNA de la înființare până în prezent nu însumează cât a fost obligată o singură bancă olandeză (ING) să plătească după ce a fost dezvăluit faptul că spăla bani: 800 de milioane de euro.“, scrie cotidianul.ro
PS: Acesta este un pamflet și trebuie privit ca atare
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei) | RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)
Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri
Showing 1-8 of 13 Books
Istoria ilustrata a Transilvaniei
By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop
O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă.Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii
Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures
By: Silvestru Moldovan
Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul
Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria
By: Silvestru Moldovan
Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.
Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat
By: Corvin Lupu
Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu
Oranki amintiri din captivitate
By: Dimitrie Bejan
Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan
Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale
By: Tiberiu Tudor
Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor
Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor
By: Gică Manole
Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole
Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.