Site icon

Jurnalistul Viorel Ilișoi: “Procurorul comunist Augustin Lazăr se spală la televizor cu revoluție. Îți pute gura, paiață!”

Jurnalistul Viorel Ilișoi, sau “ziaristul pe stil vechi”, așa cum se autointitulează el pe blogul său personal, este primul ziarist român condamnat după 1989 (n.r. în anul 1992) pentru delict de presă, după publicarea pamfletului „Saddam Hussein se ascunde la Botoșani”.

Deși este condamnat în urma acestui “delict de presă” la trei luni de închisoare cu executare, la presiunea presei internaționale, scandalizate de acestă situație din România, este eliberat după doar 19 zile de închisoare. Are o bogată experiență ca reporter pe la mai multe publicații din România: reporter la Atitudinea, redactor la TIMPUL, reporter special la Ziarul National, reporter special la Cotidianul, reporter special la Jurnalul Național, etc

Luni, 8 aprilie a.c., jurnalistul Viorel Ilișoi a făcut pe contul său de socializare o postare care a provocat un iureș de comentarii, punându-și în cap toți “anticomuniștii” care îl apără cu dinții pe un fost procuror comnist!?

“Procurorul comunist Augustin Lazăr se spală la televizor cu revoluție. Îți pute gura, paiață!”, a scris pe facebook jurnalistul Viorel Ilișoi

Exit mobile version