Site icon

Vladimir Tismăneanu dă cărțile pe față: ”Augustin Lazăr simbolizează valorile societății deschise”

Printre numeroasele zbateri și încercări publice de spălare a imaginii lui Augustin Lazăr, se remarcă și un porumbel cât casa scăpat de către Vladimir Tismăneanu. De ce porumbel? Pentru că devoalează întreaga construcție din spatele lui Augustin Lazăr & comp.

Augustin Lazar simbolizează valorile societății deschise. Detractorii săi reprezintă forțele beznei, represiunii, infamiei.”, scrie Vladimir Tismăneanu pe blogul său

Bolșevismul de tip sorosist se învârte în jurul așa ziselor valori ale “societății deschise”, o ideologie cu care George Soros s-a contaminat după ce l-a descoperit pe Karl Popper și a sa lucrare intitulată “Societatea deschisă și dușmanii ei”.

”Dacă a existat vreodată un om căruia i s-ar potrivi stereotipul de iudeo – plutocratic bolșevic mondial sionist conspirator, acesta sunt eu …”, a declarat George Soros pentru Sydney Morning Herald în timpul unui interviu publicat la 15 noiembrie 1997

Pentru România, politica externă a Departamentului de Stat se confunda cu agenda Fundației pentru o Societate Deschisă în timpul administrației Obama.

“George Soros este singurul om din SUA care are propria politică externă și care poate s-o implementeze” ( Morton Abramowitz)

Dacă societatea nu vrea să se “deschidă”, cine credeți că sunt “dușmanii”? Nu, nu e vorba de versurile unor manele din Ferentari… Ca și la celălalt Karl de tristă amintire în istoria umanității, se redeschide lupta de clasă, lupta între generații, între ce-i vechi și ce-i nou, între omul conservator și “omul nou”, același om nou în numele căruia au fost uciși pe glob peste 100 de milioane de oameni.

Același bolșevism sulfuros se încearcă a se implementa la nivel global, doar că acum au schimbat placa și nu mai încearcă numai prin puterea armelor, ci au recurs la o strategie mult mai elaborată, întinsă pe decursul a mai multor decenii, infiltrând sistemele de educație, diferite medii culturale, arta, muzica, lumea cinematografiei, mass media, lumea politică, vectorii de opinie, rețelele și platformele de socializare, etc.

Să nu ne ascundem după deget. Mare parte din urmașii bolșevicilor de la mijlocul secolului trecut sunt acum pe Wall-Street sau la Bruxelles, și ne cântă fix aceleași “beneficii” pe care ni le cântau și dupa Revoluția din octombrie, numai că acum le-au dat alte nume: “marxism cultural”, “multiculturalism”, “corectitudine politică”, “globalism”, “societate deschisă”, “internaționalism”, etc 

Exit mobile version