Categories: Stiri

George Simion, la Brăila: astfel de inițiative ar deveni regulă, nu excepție

Candidatul independent la alegerile europarlamentare, George Simion a vizitat astăzi, 8 aprilie, orașul Brăila. Însoțit de Lucian Căprariu, Consilier Local Independent și de susținătorii ,,România MARE în Europa” în cadrul vizitei oficiale, Simion a pășit pragul a două instituții importante din Brăila – fabrica ,,Magenta” și spitalul privat ,,Veneția”.

George Simion susține proiectul Cumpără Fabricat în România, iar cu această ocazie a achiziționat un sacou fabricat la Magenta, în Brăila. În cadrul vizitei, Simion a discutat cu angajații fabricii, a prezentat programul electoral și i-a îndemnat pe brăileni să fie parte a campaniei România
MARE în Europa.

,,După cum am promis, voi vizita minim 10 fabrici în această campanie. Prima a fost azi, fabrica de confecții Magenta din Brăila. Și mi-am luat și un sacou nou! Cumpărați Fabricat în România!”, a scris Simion pe pagina de Facebook.

George Simion, la Brăila: astfel de inițiative ar deveni regulă, nu excepție

Fabrica Magenta are ca activitate de bază fabricarea articolelor de îmbrăcăminte pentru bărbaţi. Întreprinderea de pe malul Dunării execută costume prin comadă online, iar piaţa de desfacere este doar în România, făcând propria distribuţie pentru toate zonele.

Tot astăzi, candidatul independent la alegerile europarlamentare, George Simion, a vizitat primul spital privat din municipiul Brăila ,,Venția”. Simion a semnalat faptul că spitalul Veneția caută să acceseze fonduri europene pentru dezvoltare, dar ghidul nici măcar nu este scris.

,,M-a impresionat să văd spitalul creat la Brăila de doctorul Dan Dunărențiu. Dacă ar fi și sprijinite, astfel de inițiative, ar deveni regulă, nu excepție. Sănătatea neamului nostru trebuie să fie o prioritate națională! Spitalul Veneția caută să acceseze fonduri europene pentru dezvoltare, dar ghidul nici măcar nu este scris. Le doresc succes și îi voi sprijini cu tot ce voi putea!”,  a scris Simion pe pagina de Facebook.

George Simion este autorul mesajului „Basarabia e România”. Candidează independent la alegerile europarlamentare deoarece consideră că toate partidele politice s-au compromis și românii nu se mai simt reprezentați de nicio formațiune.

George Simion spune adevăruri ascunse sub preș de grupuri de interese: clasa politică i-a alungat pe români peste hotare, a scos istoria națională din școli, a vândut aurul de la Roșia Montană, a defrișat ilegal pădurile, a aservit mass-media, a distrus capitalul românesc, industria și agricultura, i-a trădat pe românii din Harghita, Covasna, Cernăuți și Timoc, a vândut petrolul și gazele țării pe nimic.

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

Copii certați și înjurați în limba română ca să înțeleagă că limba maghiară e frumoasă!

Un cadru didactic de la o școală dintr-un oraș ardelean și-a prezentat o metodă didactică…

o oră ago

8 Mai 1882 –  Cum tremura Ungaria la auzul înființării Comitetului  „România Iredentă” devenită mai apoi Societatea Carpații

La 8 mai 1882 la Budapesta era emisă circulara ministrului de interne regal maghiar, prin…

8 ore ago

Invitație la marcarea Zilei Independenței României la Carei

"Direcția de Cultură Carei, vă invită vineri, 10 mai 2024, începând cu ora 12.15, pe…

8 ore ago

Seară a memoriei anticomuniste. La București, va fi evocat jurnalistul MIHAI CREANGĂ

Joi 9 mai 2024, ora 17, la Academia Civică – București, Strada Jean Louis Calderon…

17 ore ago

Școala Brâncovenească te invită luni, 3 Iunie, Casa de Cultură la conferința “Riscuri pentru sănătatea mintală la nouă generație”

“Aceasta este drama cea mare a copilului sau a tânărului culturii mediatice: discrepanţa uriaşă dintre…

o zi ago