În urmă cu ceva ani, profesorul Ion Coja scotea la lumină în spațiul public un aspect extrem de controversat constatat în urma ultimului recensământ din România: într-un raport oficial al recensământului din anul 2011, nu era cunocută etnia pentru un număr de 1.236.810 de cetățeni români.
“Mister mare! Cine sunt cei 1.236.810 de cetățeni români a căror etnie este tăinuită de raportul final de la ultimul recensămînt, din 2011?! Legea permite așa ceva?”, scria pe blogul său domnul Ion Coja.
Mergând pe baza informațiilor furnizate de blogul domnului Coja, am descoperit că toate cele afirmate de domnia sa se confirmă și într-adevăr există un număr de peste 1,2 milioane de cetățeni români a căror etnie nu este cunoscută, sau “identificată”, așa cum este stipulat în raportul final de la ultimul recensământ din 2011.
O altă ipoteză vehiculată de jurnalistul Marius Albin MARINESCU
“Falsificarea numărului real de alegători în scopul influențării scorului electoral“, scrie în justițiarul.ro jurnalistul Marius Albin MARINESCU
“Populația scade demografic an de an, doar electoratul crește, tot an de an!!! Noi mai suntem doar 18 milioane de toți, cu tot cu diaspora, dintre care trei milioane au sub 18 ani și nu votează, deci, electoratul real este de 15 milioane de alegători. Diferența de patru milioane de alegători de la cifra falsă de aproape 19 milioane de alegători, avansată de Autoritatea Electorală Permanentă și cea a electoratului real de 15 milioane sunt „voturi fantomă” cu care jonglează STS-ul”, scrie Marius Albin MARINESCU
Cert este însă că ne pregătim de alegeri europarlamentare și că în rândul populației României există cel puțin 1,2 milioane de cetățeni români a căror cetățenie este ținută la secret, nedeclarată sau neidentificată…