Site icon Glasul.info

Românii din Serbia își exprimă îngrijorarea și indignarea față de rezultatele alegerilor europarlamentare din România

Schimbarea fundamentală de pe scena politică din România n-a trecut neobservată în afara granițelor oficiale ale țării. Românii din Serbia își exprimă îngrijorarea și indignarea față de rezultatele alegerilor europarlamentare din România.

“Din calitatea de vicepreședinte al Federatiei Românești din Serbia, reprezentând cea de-a treia forță românească din țara vecină care unește zeci de organizații românești din Banatul sârbesc, Belgrad si Serbia de răsărit, și care a dobândit 15% din voturile românilor din Serbia, doresc să exprim indignarea și ingrijorarea mea profundă față de rezultatele alegerilor europarlamentare care au avut loc în Țara noastră mamă, și dezgustul meu profund față de așa zisa diaspora.

Creșterea forțelor întunericului, celor distrugătoare liberalo-progresiste, poate avea consecințe catastrofale asupra stabilității tarii noastre și românilor care traiesc în jurul ei. Acest Guvern care a lucrat pentru binele țării și românilor din jurul granițelor este acuma în pericol să fie răsturnat și că inamicii românilor, cei care denigrează istoria valorile și credința românilor să preia România.

Noi românii din Serbia nu vrem să fim aruncați în același coș cu cei care sunt de fapt emigranți economici din occident. Noi mereu am fost fideli țării noastre mamă România și niciodată n-am susținut progresiștii și sataniștii care vor destrămarea României. Deșteaptă-te române, sperăm ca acest episod urât și ingrijorător nu va fi repeat la alegerile prezidențiale și parlamentare și că România nu va alege calea haosului și dezintegrarii precum a făcut-o fosta Iugoslavie.”, a scris pe facebook Alexandru Bălan, vicepreședintele Federatiei Românești din Serbia

Exit mobile version