Asociația Atitudinea Publică adună alături o serie de personalități din viața publică din România care au înregistrat succese neașteptate în lupta cu sistemul din țara noastră. Astfel, pe 20 iunie 2019, începând cu ora 18:30, pe scena Casei de Cultură George TOPÂRCEANU din Curtea de Argeș se vor afla alături de doamna Simona NICULESCU, primul cetățean ce a obținut în instanță reabilitarea unui drum public, obligarea administrației la construirea rețelei de apă potabilă, jurnaliști ( Dan Tanasă și Daniela Ciută), un preot și filolog de la Mânăstirea Paltin – Petru Vodă (părintele Mihai Andrei ALDEA), un consultant în resurse umane ( Lucian TODORAN ), dar și un pensionar ( Dumitru ILIESCU) și un inginer ( Adrian BĂNICĂ).
“Fiecare intervenient va vorbi despre experiențele proprii în relațiile cu administrația publică. Fie că a obținut răspunsuri legale la cererile de informații de interes public depuse (de voie sau de nevoie, obligați de către instanță), fie că a reușit să dea jos însemne ilegale afișate pe sediile instituțiilor publice (tot prin instanță), fie că a reușit să rezolve amiabil o lucrare de interes public pe o simplă cerere formulată de asociația noastră, oricare dintre vorbitorii prezenți vă va convinge că SE POATE avea o relație cu administrația publică. Nu suntem condamnați să suportăm la nesfârșit disprețul “autorităților” la adresa noastră, cetățeni plătitori de taxe și impozite. Românii, obișnuiți după ani de exil a fi respectați de către administrațiile țărilor gazdă, vor vedea că și în Țară putem obține respectarea drepturilor noastre. Dacă nu de bunăvoie, prin ATITUDINEA PUBLICĂ. “, scrie public-attitude.ro
În cadrul aceluiași eveniment vor concerta doamna Maria GHEORGHIU, domnul Viorel Nicolae POP. Doamna Mariana ANGHEL va lansa la acest eveniment piesa “Frați Români, veniți ACASĂ!”.
Părintele Mihai Andrei ALDEA va lansa cărțile “Cum luptau Românii?” (partea I – Cartea, partea II – Dicționarul), închinate Sfinților și Eroilor noștri. La sfârșitul evenimentului Părintele va semna dedicații tuturor doritorilor.
Biletele pot fi achiziționate on-line pe această pagină sau la caseria Casei de Cultură George TOPÂRCEANU.
Galerie Foto:
[envira-gallery id=”100719″]Alexandru Dimitrie Xenopol was born on March 24, 1847, in Păcurari, a settlement in Iași, the…
Programul manifestărilor din cadrul Zilelor Rezistenței 18-20 iulie 2025, Mănăstirea Sâmbăta de Sus Vineri 18.07:…
Experimentul Pitești nu este doar o pagină întunecată din istoria României, ci una dintre cele…
O pagină tragică din istoria Maramureșului, uitată și neglijată pe nedrept 27 Iunie 1944 -…
Pe 27 iunie 1849, Avram Iancu a trimis un răspuns oficial colonelului ungar Iosif Simonffy…
În perioada interbelică comuna Cuzdrioara ( acum în județul Cluj) făcea parte din județul Someș,…
Leave a Comment