Categories: Antiromanism

Protest împotriva clipului bolșevicului Șora în fața eMAG cu pozele victimelor terorii bolșevice în mâini

Un grup de tineri români a ales să protesteze în fața sediilor eMAG cu pozele victimelor terorii bolșevice în mâini: Iuliu Hossu, Bartolomeu Anania sau Aspazia Oţel Petrescu sunt doar câteva dintre victimele terorii roșii instaurate în România după coborârea valului de bolșevici de pe tancurile sovietice și instaurarea unuia dintre cele mai criminale și odioase regimuri din istoria României.

Într-o serie de poze realizate în locații și momente diferite, mai mulți tineri români s-au fotografiat cu pozele celor care au avut de suferit prin temnițele comuniste din România în timpul prigoanei bolșevice, în anii cei mai negri pe care i-a trăit elita românească interbelică.

„Într-un clip „publicitar” grețos de ipocrit, care ar fi trebuit să facă, de fapt, campanie electorală USR, cei de la papaya si eMag explică populației ce înseamnă libertatea și cum ea trebuie păstrată, prin gura voluntarului în partidul comunist francez și român, angajat al Ministerului de Externe in cea mai neagră perioadă din istoria țării, cea începută în anul 1948, când Șora lucra în subordinea lui „Stalin cu fustă”, Ana Pauker. În acea perioadă a dispărut, de fapt, orice formă de libertate, zeci de mii de studenți, intelectuali, oameni politici, cei mai buni români au fost uciși, închiși, exilați. În tot acest timp, eroul clipului „suferea” cumplit ca angajat în cel mai odios regim, cel al lui Gheorghiu-Dej.”, scriu pe facebook cei de la Camarazii România

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

EXCLUSIV! Silvestru Șoșoacă reclamat AIUREA la CNCD pentru antițigănism?

Viața lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă nu este ușoară nici măcar după excluderea sa din propriul partid,…

11 ore ago

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

o zi ago

28 Aprilie 1502 – Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui Ștefan cel Mare – „Die Kronicke des Stephan Voyvoda”

La 28 aprilie 1502 Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui…

2 zile ago

Fenomenul Seghedin, la fel de cutremurător ca Fenomenul Pitești

În conștiința colectivă recentă a poporului român, Fenomenul Pitești are o mai mare rezonanță decât…

3 zile ago

27 Aprilie 1956 –  Ana Pauker a susținut cu tărie că trebuie să se elibereze pașapoarte tuturor persoanelor care vor să plece în Israel

Din Stenogramele ședintelor Biroului Politic al Secretariatului Comitetului Central al PMR (n.r. Partidul Muncitoresc Român),…

3 zile ago

27 Aprilie 1906 – Ziaristul și scriitorul Ioan Russu-Șirianu este amendat cu 40 de coroane pentru cartea „Românii din statul ungar”

După o carieră de profesor de istorie la școala pedagogică de fete la București și…

4 zile ago