Categories: PNL

GuWernerii trec și la selecția „procurorilor mei șefi”? Ce reacție poate avea un om normal când observă pe ale cui mâini a intrat Ministerul Justiției?

Penelizarea României include mai nou și o înhămare a „procurorilor mei șefi” la căruța camarilei politico-securistice a lui Iohannis & comp. După ce zilele trecute românii au fost pur și simplu consternați să afle că procurorul #Rezist din cazul Caracal (n.r. Ovidiu Popescu) se poate întoarce la muncă, asta după ce oficialii din cadrul Secției de procurori de la CSM au decis anularea suspendării sale, acum vine o nouă veste șocantă, legată de procedura de selecție a procurorului general al României, dar și cele pentru procurorii-șefi de la DNA și DIICOT.

„BREAKING NEWS. Se dă startul pentru procurorii „mei” șefi. Ministerul Justiției va lansa pe 2 decembrie procedura de selecție a procurorului general al României, dar și cele pentru procurorii-șefi de la DNA și DIICOT, a anunțat ministrul Cătălin Predoiu joi. „, scrie cotidianul.ro

Ce reacție poate avea un om normal când observă pe ale cui mâini a intrat Ministerul Justiției? De același individ care cu ceva ani în urmă putea fi văzut pe lângă fustele Alinei Bica, Elena Udrea, pozându-se pe la paranghelii cu brokerul fugar Cristian Sima, sau în compania unor PDL-iști care au devalizat cumplit bugetul de stat, depinde acum viitorul justiției din România?

”Dezmint categoric orice rezultat prestabilit, invit pe toată lumea să participe la concurs, nu pun interdicţii pentru nimeni, există toată disponibilitatea pentru Ministerul Justiţiei să selectăm cei mai buni oameni” , a afirmat Cătălin Predoiu

Priviți pozele de mai sus și spuneți dacă îl mai poate crede cineva pe Cătălin Predoiu. În timp ce Cătălin Predoiu face planuri pentru selecția „procurorilor mei șefi”, fosta sa colaboratoare fugară, Alina Bica, este dată în urmărire internațională pe site-ul oficial al poliției române.

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

2 Mai 1864 – Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de stat!

2 Mai 1864 - Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de…

6 ore ago

Un istoric bulgar susține restaurarea Monumentului Eroilor Români de la Smârdan

Presa locală bulgară din Vidin relatează faptul că un istoric local sugerează ca Monumentul Eroilor…

12 ore ago

1 Mai 1359 – Recunoașterea Mitropoliei Țării Românești, cu sediul la Curtea de Argeș, de către Patriarhia din Constantinopol

După o lungă perioadă conflictuală cu regatul Ungariei, care făcea presiuni chiar mai mari decât…

2 zile ago

EXCLUSIV! Silvestru Șoșoacă reclamat AIUREA la CNCD pentru antițigănism?

Viața lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă nu este ușoară nici măcar după excluderea sa din propriul partid,…

2 zile ago

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

3 zile ago

28 Aprilie 1502 – Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui Ștefan cel Mare – „Die Kronicke des Stephan Voyvoda”

La 28 aprilie 1502 Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui…

4 zile ago