Site icon Glasul.info

Membri și simpatizanți ai Alianței pentru Unirea Românilor au fost la Râmnicu Vâlcea pentru a repara jignirea adusă veteranilor de război de către politicienii locali

Veteranii de război: AUR pentru România

Membri și simpatizanți ai Alianței pentru Unirea Românilor au fost la Râmnicu Vâlcea pentru a repara jignirea adusă veteranilor de război de către politicienii locali.

Cu fulare tricolore și cadouri de Crăciun, cu cântece patriotice, tineri din toată țara l-au felicitat pe Emil Vețeleanu, veteranul de război de 101 ani, unul dintre puținii supraviețuitori ai bătăliei de la Cotu Donului.

Am venit la Râmnicu Vâlcea ca gest de reparație pentru umilința la care a fost supus Emil Vețeleanu pe 1 decembrie, la parada dedicată celor 101 ani de la Marea Unire, când a fost ignorat total de autorități. Domnul Vețeleanu este un erou care a luptat ca noi să mai existăm astăzi, ca țara noastră să fie unită, întreagă. Dumnealui și toți veteranii sunt adevăratele modele de urmat de către generațiile tinere și nu numai! Cinste lor!”, a declarat George Simion, lider al Alianței pentru Unirea Românilor.

Intenția Alianței pentru Unirea Românilor este de a ajunge, în perioada sărbătorilor naționale, la cât mai mulți dintre luptătorii de pe frontul din cel de Al Doilea Război Mondial. În acest sens, un alt veteran din județul Vâlcea a fost vizitat acasă: Dinu Herțoiu, de 105 ani.

Exit mobile version