Categories: Stiri

Radu Banciu: „Mădălina Dobrovolschi și-a dat demisia. Să facă pe purtătorul de cuvânt la unul care mai mult tușea decât vorbea”

În emisiunea ”Lumea lui Banciu” de joi, 19 decembrie 2019, Radu Banciu a vorbit despre proaspăta demisie a fostei colege de la B1 TV, Mădălina Dobrovolschi ( n.r. fostă Pușcalău), din funcția de purtător de cuvânt al președintelui României: „să facă pe purtătorul de cuvânt la unul care mai mult tușea decât vorbea” (!?) , a spus Radu Banciu la B1 TV, despre rolul avut de către Mădălina Dobrovolschi pe lângă Klaus Iohannis.

„După cum știți, Mădălina Dobrovolschi, fosta noastră colegă, și-a dat demisia din înalta funcție pe care o deținea, și anume de purtător de cuvânt al președintelui Iohannis. Era acolo în această funcție Mădălina Pușcalău de trei ani. S-a plictisit se pare…

Unii spun că și-ar fi vârât coada Carmen Iohannis, alții că nu mai avea ce cuvinte să poarte, întrucât președintele oricum nu se exprimă aproape deloc. Vorbea mai mult Mădălina decât el. Cert este că s-a întâmplat ceva, întrucât dintr-o astfel de funcție nu pleci atât de ușor, mai ales că Mădălina Pușcalău a obținut-o pe pile.

Vă reamintesc. Ea când a plecat din televiziune, pe o toană de asta… S-a îndrăgostit și a plecat din televiziune, așa cum am pleca cu toții dacă am avea unde și cu cine. Ei bine, a plecat așa… n-a avut niciun job până când noul ei iubit, soțul ei actual, domnul Dobrovolschi, nu i-a găsit un job pe la TVR. Că acolo te poți duce cu pile, și ei aveau pile bineînțeles. Vă reamintesc că domnul Dobrovolschi era pilotul avionului prezidențial la un moment dat.

Până la urmă a reușit să-i găsească un culcuș liniștit Mădălinei, practic cel mai cald culcuș din această țară, și anume să facă pe purtătorul de cuvânt la unul care mai mult tușea decât vorbea. (…) Să fii bugetar la Palatul Cotroceni este extraordinar!”, a spus Radu Banciu la B1 TV

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

Copii certați și înjurați în limba română ca să înțeleagă că limba maghiară e frumoasă!

Un cadru didactic de la o școală dintr-un oraș ardelean și-a prezentat o metodă didactică…

2 ore ago

8 Mai 1882 –  Cum tremura Ungaria la auzul înființării Comitetului  „România Iredentă” devenită mai apoi Societatea Carpații

La 8 mai 1882 la Budapesta era emisă circulara ministrului de interne regal maghiar, prin…

8 ore ago

Invitație la marcarea Zilei Independenței României la Carei

"Direcția de Cultură Carei, vă invită vineri, 10 mai 2024, începând cu ora 12.15, pe…

9 ore ago

Seară a memoriei anticomuniste. La București, va fi evocat jurnalistul MIHAI CREANGĂ

Joi 9 mai 2024, ora 17, la Academia Civică – București, Strada Jean Louis Calderon…

17 ore ago

Școala Brâncovenească te invită luni, 3 Iunie, Casa de Cultură la conferința “Riscuri pentru sănătatea mintală la nouă generație”

“Aceasta este drama cea mare a copilului sau a tânărului culturii mediatice: discrepanţa uriaşă dintre…

o zi ago