Site icon Glasul.info

Un cârciumar, proprietar al bodegii “La căruţă”, numit în fruntea Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor!?

Un cârciumar din Botoșani, cunoscut pentru practicile tenebroase ale acestei meserii care nu întotdeauna este una dintre cele mai “curate” meserii, inclusiv pentru munca la negru, potrivit România TV, a fost numit de către Ludovic Orban la cârma ANPC.

Eduardt Cozminschi, din conducerea organizației PNL Botoșani, cârciumarul proprietar al bodegii “La căruţă”, numit în fruntea Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor? Asta da ironie, apropo de plăcuțele alea suedeze care se tot întorc ca bumerangul în botul celor care le-au lansat. La ce căruță ne-a înhămat guvernarea PNL?

Actuala guvernare nu încetează deloc să-și dea cu tesla-n … locurile moi. Nepotismul și sinecurile atât de mult blamate în timpul guvernării PSD-iste, culmea, tocmai de către liberali, sunt la ordinea zilei și în actuala guvernare. În ultima vreme, guvernarea liberală pare atât de haotică și de sălbatică, încât a început până chiar și unora dintre liberali să le fie rușine de propria guvernare:

„Îmi este rusine. Ne anulăm decizii (în campanie, am declarat că ușile sunt ferecate pentru membri PSD, dar, după campanie, au devenit membri PNL), votăm împotriva propriilor convingeri (vezi alocația pentru copii), ne pregătim să sesizam la CCR legile noastre (reducerea TVA de la 19% la 16%, la produse alimentare de la 8 la 5) spunând “Hei, noi, PNL în opoziție am făcut legi neconstituționale”, acceptăm ca miniștri respinși de comisiile parlamentare (într-o țară în care se spune că Parlamentul reprezintă voința poporului și nu Guvernul) să rămână miniștri, creând un precedent periculos, acceptăm asumarea pe buget, un precedent și mai periculos, votăm incriminarea “drogurilor” intr-un mod total aberant… e cel mai mare haos parlamentar pe care l-am văzut si asta pentru că nu mai gândim, ci ne supunem. Îmi doresc din toată inima să fie sfârșitul unui asemenea mod de a face politică. Să te supui doar ca sa îți mai asiguri un loc pe liste?! Vai de așa viitor”, a scris pe facebook Adriana Săftoiu

Exit mobile version