Un cârciumar, proprietar al bodegii „La căruţă”, numit în fruntea Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor!?

Un cârciumar din Botoșani, cunoscut pentru practicile tenebroase ale acestei meserii care nu întotdeauna este una dintre cele mai „curate” meserii, inclusiv pentru munca la negru, potrivit România TV, a fost numit de către Ludovic Orban la cârma ANPC.

Eduardt Cozminschi, din conducerea organizației PNL Botoșani, cârciumarul proprietar al bodegii „La căruţă”, numit în fruntea Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor? Asta da ironie, apropo de plăcuțele alea suedeze care se tot întorc ca bumerangul în botul celor care le-au lansat. La ce căruță ne-a înhămat guvernarea PNL?

Actuala guvernare nu încetează deloc să-și dea cu tesla-n … locurile moi. Nepotismul și sinecurile atât de mult blamate în timpul guvernării PSD-iste, culmea, tocmai de către liberali, sunt la ordinea zilei și în actuala guvernare. În ultima vreme, guvernarea liberală pare atât de haotică și de sălbatică, încât a început până chiar și unora dintre liberali să le fie rușine de propria guvernare:

„Îmi este rusine. Ne anulăm decizii (în campanie, am declarat că ușile sunt ferecate pentru membri PSD, dar, după campanie, au devenit membri PNL), votăm împotriva propriilor convingeri (vezi alocația pentru copii), ne pregătim să sesizam la CCR legile noastre (reducerea TVA de la 19% la 16%, la produse alimentare de la 8 la 5) spunând “Hei, noi, PNL în opoziție am făcut legi neconstituționale”, acceptăm ca miniștri respinși de comisiile parlamentare (într-o țară în care se spune că Parlamentul reprezintă voința poporului și nu Guvernul) să rămână miniștri, creând un precedent periculos, acceptăm asumarea pe buget, un precedent și mai periculos, votăm incriminarea “drogurilor” intr-un mod total aberant… e cel mai mare haos parlamentar pe care l-am văzut si asta pentru că nu mai gândim, ci ne supunem. Îmi doresc din toată inima să fie sfârșitul unui asemenea mod de a face politică. Să te supui doar ca sa îți mai asiguri un loc pe liste?! Vai de așa viitor”, a scris pe facebook Adriana Săftoiu

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

2 Mai 1864 – Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de stat!

2 Mai 1864 - Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de…

3 zile ago

Un istoric bulgar susține restaurarea Monumentului Eroilor Români de la Smârdan

Presa locală bulgară din Vidin relatează faptul că un istoric local sugerează ca Monumentul Eroilor…

3 zile ago

1 Mai 1359 – Recunoașterea Mitropoliei Țării Românești, cu sediul la Curtea de Argeș, de către Patriarhia din Constantinopol

După o lungă perioadă conflictuală cu regatul Ungariei, care făcea presiuni chiar mai mari decât…

5 zile ago

EXCLUSIV! Silvestru Șoșoacă reclamat AIUREA la CNCD pentru antițigănism?

Viața lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă nu este ușoară nici măcar după excluderea sa din propriul partid,…

5 zile ago

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

6 zile ago