Site icon Glasul.info

Am avut dreptate! PSD împins de la spate să-și asume legea vaccinării obligatorii. Și USR susține proiectul

Cu guvernarea liberală asaltată în ultima vreme din toate direcțiile pentru inepțiile, greșelile și potlogăriile foștilor PDL-iști, porniți din nou să-și adape firmele cu bani de la bugetul țării, păpușarii externi vor ezita să pună numai în cârca PNL măsurile nepopulare îndreptate împotriva poporului român, astfel că vor apela la uneltele pe care și le-au infiltrat din timp în interiorul fostei guvernări. Căci dacă ar lăsa PNL-ul să primească toate loviturile din plin, atunci acest guvern “liberal” marionetă, aflat la discreția străinilor, a băncilor și a multinaționalelor, s-ar prăbuși rapid sub propria greutate, ar face implozie.

Companiile Big Pharma au sponsorizat un lobby agresiv pe oriunde în lume pentru implementarea unei legislații a vaccinării obligatorii. În consecință, în unele țări au apărut ample mișcări și proteste de stradă, dar și procese răsunătoare, cu sume colosale cerute drept despăgubiri petru copiii nenorociți de efectele secundare ale substanțelor conținute de anumite vaccinuri.

Despre riscurile vaccinării, în România s-a vorbit din păcate puțin, mult prea puțin. Presa din România a preferat să țină sub preș orice știre “controversată” legată de vaccinare și orice argumente din partea medicilor care mai susțin și altceva decât medicii sponsorizați cu milioane de euro de industria Big Pharma.

PSD vrea să bage Legea vaccinării obligatorii în dezbatere în procedură de urgență. USR va susține proiectul de lege.Legea vaccinării obligatorii va fi scoasă de la sertar. Secretarul general interimar al PSD, Paul Stănescu, spune că social-democrații susțin dezbaterea în procedură de urgență a legii prin care vaccinarea ar deveni obligatorie și că parlamentarii PSD vor vota acest act normativ inițiat în guvernarea social-democrată.”, scrie activenews.ro

După decapitarea vechii conduceri a PSD, vedem acum echipa “reformatorilor” social democrați, printre care se numără și acest Paul Stănescu, care rezonează cu progresiștii de la USR în ceea ce privește legea vaccinării obligatorii.

“Legea vaccinării obligatorii a trecut de Senat, este la Camera Deputaților la Comisia de Sănătate, deci a fost inițiata în timpul guvernării PSD și, din discuțiile pe care le-am avut împreuna cu colegii mei, legea vaccinării obligatorii va fi în procedura de urgență pentru că suntem într-o anumită situație care forțează lucrul asta, în momentul în care vorbim de atâtea cazuri de gripă la nivelul țării noastre și de asemenea vorbim de virusul gripal care vine din China. Noi credem ca este obligatorie vaccinarea și vom susține acest proiect de lege în procedura de urgență”, a spus Paul Stănescu

Exit mobile version