Daniel Gheorghe: Este o apucatură recurentă, aceea ca toți extremiștii anti-creștini, să arunce cu pietre în Biserica Ortodoxă Română, atunci când are loc un eveniment nefast

Deputatul Daniel Gheorghe reacționează la atacurile recente îndreptate împotriva Bisericii, din partea unor controversați indivizi progresiști de pe scena politică din România, „urmașii lui Marx, Gramsci și Marcuse”, așa cum îi numește deputatul liberal într-o postare de pe contul său de socializare:

„Nero credea că Roma a fost incendiată de creștini. Astăzi, moraliștii de doi bani ai secularismului agresiv si deontolog, urmașii lui Marx, Gramsci și Marcuse, asemeni dementului care conducea Roma acum două mii de ani încearcă să asocieze, complet aberant, răspândirea epidemiei de coronavirus provenită din China nici mai mult și nici mai puțin decât cu practicile religioase creștine.

Este o apucatură recurentă, de vreo 4-5 ani, aceea ca toți extremiștii anti-creștini, mulți dintre ei cu trecere la o anumită parte a mass-mediei secular-globaliste, să arunce cu pietre în Biserica Ortodoxă Română și în alte culte creștine de la noi din Țară, atunci cand are loc un eveniment dureros, nefast ori cu impact emoțional puternic în rândul oamenilor.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


librarie.net

Este incorect politic, aici în lumea occidentală, să critici propaganda guvernului comunist chinez, să vorbesti de obiceiurile alimentare foarte dubioase din unele țări din Asia ori să ceri restricții la propriile tale granițe! Însă este foarte corect politic să țintești, exact precum în totalitarismul comunist, pe creștini drept cauza a celor mai deplasate probleme și vector de înapoiere către evul mediu, din calea „viitorului luminos” al „lumii noi” tehnolatre, materialiste și lipsite de omenia și de bunul-simț care au definit creștinul din toate timpurile și din toate locurile!

Biserica nu este țapul ispășitor adus în piața publică spre lapidare de către tot felul de ingrati amorali și fără Dumnezeu, Biserica Ortodoxă Română este ceea ce Mihai Eminescu denumea drept „maica neamului românesc”; nu în ultimul rând Biserica nu este doar o clădire ori nu este doar clerul, Biserica suntem noi toți cei care ne Impărtășim cu Sfânta Euharistie primind Trupul și Sângele Mântuitorului care a eliberat lumea!!”, a scris pe facebook Daniel Gheorghe

Foto: captură Facebook / Daniel Gheorghe
Foto: captură Facebook / Daniel Gheorghe

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Next Post

Adunare publică pentru apărarea limbii române: Duminică, 1 martie, începând cu ora 17, la Palatul Cotroceni, statuia “Leul”

vin feb. 28 , 2020
Adunare publică pentru apărarea limbii române Duminică, 1 martie, începând cu ora 17, la Palatul Cotroceni, statuia “Leul”, Asociația “Calea Neamului” organizează o adunare publică al cărei scop este apărarea limbii române ca singură limbă oficială în România, așa cum prevede articolul 13 al Constituției României. Protestăm, încă o dată, […]

Poate vă place și:

libris.ro