RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Confiscați averile trădătorilor, fraților! Ne-au distrus țara și familia! “O viață avem români, și-o cinste, deșteptați-vă că ați dormit destul!”

Acesta este strigătul disperat al părinților și al majorității românilor umiliți de “reprezentanții poporului”. Aceștia au ajuns acolo doar ca să fure “legal” din munca unui neam care a jertfit zeci de milioane de oameni pentru a câștiga independența și suveranitatea națională. Mint cu nerușinare că țara nu are bani pentru bugetari, dar trădătorii sistemului au beneficiat mereu de măriri salariale, sporuri și alte facilități legistative. Votează legi antinaționale și batjocoresc fără discernământ cultura și spiritualitatea românilor. Până când mai sugeți sângele poporului, nemernicilor? AJUNGE!

apiland.ro

“O viață avem români, și-o cinste, deșteptați-vă că ați dormit destul!” – spunea într-o replică de film, domnitorul Mihai Viteazul.Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]