Site icon Glasul.info

După ce au furat, ucis și mâncat un câine la Gilău, o asociație clujeană solicită expulzarea imigranților vietnamezi care refuză să respecte legile din România

Țările civilizate din vestul Europei n-au ezitat deloc să-i expulzeze pe români ori de câte ori aceștia au încălcat legea sau au refuzat să facă eforturi minime de integrare în societate. Prin analogie, o asociație clujeană, Asociația Comunitatea Identitară România, solicită expulzarea imigranților vietnamezi care refuză să respecte legile din România, respectiv fiind vorba aici de un caz special, de muncitorii vietnamezi din comuna Gilău care au furat, ucis și mâncat un câine.

Asociația Comunitatea Identitară România cere expulzarea imigranților vietnamezi din comuna Gilău (Județul Cluj) înapoi în țara lor de origine. Faptul că aceștia au furat și au ucis în mod barbar un câine cu stăpân, cu scopul de a mânca animalul, e un gest ce a oripilat mulți români. Aceștia sunt cazați în localitate, fiind aduși să muncească la o fermă de pui. Imigranții au furat câinele dintr-o curte, apoi l-au ucis, l-au tranșat și ce nu au consumat din el a fost găsit de poliție în frigiderul acestora. Cercetările confirmă că în frigider era carne de câine. Amintim faptul că în luna Octombrie, în municipiul Gherla, doi bărbați din Vietnam au fost prinși de poliție în timp ce vânau rațe cu pietre în spațiul public.

Violența împotriva vietăților e pedepsită în România cu închisoare sau cel puțin cu amendă penală. Considerăm torturarea sau uciderea animalelor de companie o manifestare primitivă și barbară, ce nu are ce căuta în societatea noastră. Acum că numărul imigranților non-europeni este în creștere, oare asta vor vedea românii în spațiul public, asiatici ce măcelăresc animale de casă sau sălbatice în mod ilegal, cu scopul de a le consuma? Iar asiaticii sunt printre cei mai „civilizați” imigranți. La ce să ne așteptăm de la africani, arabi, pakistanezi sau indieni? Răspunsul ni-l dau marile orașe din vest: atentate teroriste, revolte, incendii, crime, furturi, violență contra autohtonilor, violuri, pedofilie, trafic de droguri, prostituție forțată și comportament necivilizat.

(…) Încheiem prin a preciza că în Constituția României la Art. 3 e scris clar că „Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populaţii străine”. Aceasta e voința românilor și o vom apăra cu orice preț!”, se arată într-un comunicat al Asociației Comunitatea Identitară România, făcut public de către Biroul de Presă al Comunității Identitare

Exit mobile version