Se adună lumea, crește Ceata, pentru Limba Română, singura oficială în Statul NAȚIONAL Român!

Se adună lumea, crește Ceata, pentru Limba Română, singura oficială în Statul NAȚIONAL Român!

Frăția Ortodoxă Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, prin Dan Grăjdeanu și Grupul NOI, prin Stefan Niculae, si-au anunțat prezența pe 1 Martie la Adunarea Publică din fața Palatului Cotroceni. Recomandăm parcarea masinilor la ora 16,30 în fața Academiei Militare (Piața Eroilor Patriei) pentru a porni mai apoi spre Statuia Leul din Cotroceni.

Solicităm Instituției Prezidențiale să nu promulge legea Codului Adminstrativ si Legea educației modificată de UDMR luna aceasta (votată deja de Senat), prin care universitățile din întreaga țară vor fi obligate să asigure la cerere examenele de admitere si de absolvire, în limba maghiară.

Mulțumim Frăției Ortodoxe si Grupului NOI pentru implicarea în această luptă pentru Limba Română ca unică limbă oficială în statul român, mai ales că, au fost alături de românii din Transilvania de-a lungul tuturor acțiunilor îndreptate împotriva acestui Cod Administrativ trădător, participând atât în iulie 2018 cât si în august 2019, la mitinguri si marșuri de protest în acest sens.

Doamne ajută, ne vedem din nou în Capitala Țării pentru a apăra Identitatea Milenară a Neamului nostru, pentru a nu lăsa ca tonele de sânge, așa cum spune Domnul General Radu Theodoru, să se fi scurs în zadar.

Sângele Eroilor, Martirilor, Luptătorilor si Țărâna Brazdelor au clădit o Țară, au clădit România, Grădina Maicii Domnului. Veniți fraților, să-i fim Scut, căci tu, frate de credință si sânge ești NăScut Român!

Autor: Mihai Tîrnoveanu

Mihai Tirnoveanu

Doctor Președintele Asociației Calea Neamului Vicepreședintele Forumului Civic al Românilor din Covasna, Harghita și Mureș

Leave a Comment

Recent Posts

1 Mai 1359 – Recunoașterea Mitropoliei Țării Românești, cu sediul la Curtea de Argeș, de către Patriarhia din Constantinopol

După o lungă perioadă conflictuală cu regatul Ungariei, care făcea presiuni chiar mai mari decât…

9 ore ago

EXCLUSIV! Silvestru Șoșoacă reclamat AIUREA la CNCD pentru antițigănism?

Viața lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă nu este ușoară nici măcar după excluderea sa din propriul partid,…

20 de ore ago

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

2 zile ago

28 Aprilie 1502 – Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui Ștefan cel Mare – „Die Kronicke des Stephan Voyvoda”

La 28 aprilie 1502 Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui…

3 zile ago

Fenomenul Seghedin, la fel de cutremurător ca Fenomenul Pitești

În conștiința colectivă recentă a poporului român, Fenomenul Pitești are o mai mare rezonanță decât…

4 zile ago

27 Aprilie 1956 –  Ana Pauker a susținut cu tărie că trebuie să se elibereze pașapoarte tuturor persoanelor care vor să plece în Israel

Din Stenogramele ședintelor Biroului Politic al Secretariatului Comitetului Central al PMR (n.r. Partidul Muncitoresc Român),…

4 zile ago