Știri

La 23 aprilie 2002 avea loc la Iași tragedia din Maxx Space, o speluncă cu patron liberal

La 23 aprilie 2002, într-o speluncă cu patron liberal, în persoana lui Relu Fenechiu, avea loc la Iași o tragedie similară celei de la Colectiv. Într-o așa zisă discotecă numită Maxx Space, în cadrul concursului “Liceul anului 2002”, patru elevi de liceu au suferit arsuri în urma unui accident stupid: o demonstrație de aptitudini, mai exact de karate, în mijlocul unui cerc de foc improvizat din tăvițe cu alcool s-a sfârșit tragic pentru câțiva elevi la Iași, după ce sticla din mâna unuia dintre tineri a explodat.

Rezultatul? Din cei patru elevi care au suferit anumite arsuri, o fată a murit, iar una a rămas cu grave răni pe corp, necesitând multiple operații foarte costisitoare de refacere, fiind foarte aproape să-și piardă o mână, pe care doctorii voiau inițial să i-o amputeze pentru a-i putea salva viața.

Doar că la Iași securiștii și soroșiștii n-au mai stârnit revolte stradale, n-au mai făcut același joc de glezne precum la Colectiv. Niște copii au fost nenorociți, familiile lor la fel, iar patronul liberal al speluncii morții nu și-a ținut nici măcar cuvântul dat părinților fetei care a murit:

M-am dus la Fenechiu și prima data mi-a spus că mă ajută și cu înmormantarea și cu amenajarea cavoului. Mi-a dat niște carne și niste vin, și dupa aceea, în legatură cu cavoul, m-a trimis să stau de vorba cu un inginer de la el de la firmă. Când a văzut ce cheltuieli trebuie să facă, s-a răzgândit și mi-a spus că-mi dă 5 milioane lei vechi să fac cavoul. Ce să fac cu banii aceștia? Am renunțat. Eu pot să mă bat cu Fenechiu?”, a spus Valeriu Moraru, tatăl fetei moarte, potrivit bzi.ro

Nu tu “Corupția ucide”, nu tu “Prostia ucide”, “Lăcomia ucide”, etc. Ba chiar dimpotrivă, patronul speluncii, Relu Fenechiu, a ajuns rând pe rând, mai întâi deputat și apoi chiar ministru (n.r. ministru al Transporturilor)!?

Să ne amintim că până la Colectiv au mai fost nenorociri cu duiumul în țara asta…

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

8 Iulie 1481 – Bătălia de la Râmnic, în care voievodul Moldovei, Ştefan cel Mare, înfrânge oastea munteano-turcă

La 8 iulie 1481 a avut loc Bătălia de la Râmnic, un moment important din…

6 ore ago

Aduceți-vă aminte, plutocrația ucide! Două războaie mondiale și în curând al treilea…

În numele plutocrației s-au făcut crime împotriva umanității sute de ani. Iar când marii oligarhi…

2 zile ago

Ateliere de vară la o parohie din Târgu Jiu care nu are încă finalizate lucrările la exterior și interior!

Deși nu sunt finalizate încă lucrările la exterior și interior, parohia Sfântul Mare Mucenic MINA,…

3 zile ago

4 Iulie 1848 – Românii din Munții Apuseni încep să se înarmeze, sub conducerea lui Avram Iancu

Ziua de 4 iulie 1848, acest moment marchează începutul unei etape esențiale în Revoluția Română…

5 zile ago