Deși redeschis după un val de solidaritate publică, atât din partea colegilor de breaslă din jurnalism, a cititorilor, cât și a unor persoane publice din societatea românească, site-ul justitiarul.ro a fost redus la tăcere pentru a doua oară de către ANCOM, după doar câteva ore de libertate de opinie.
“Justitiarul.Ro era un site ce mai scotea în evidență ilegalitățile clasei politice.Datorită acestui portal Iohannis a pierdut două case obținute ilegal. Nu vă faceți griji de el, Iohannis mai are altele făcute legal din meditații. Ce a făcut președintele? Folosindu-se de starea de urgență a închis platforma. Adică folosim starea de urgență ca să limităm libertatea și democrația?”, a scris pe facebook Lulea Marius Dorin
Presa din România a reacționat atât la prima închidere a site-ului justitiarul.ro (n.r. vezi Reacții de solidaritate jurnalistică în România cu Marius Albin Marinescu și Justitiarul.ro), cât și după cea de-a doua închidere a site-ului de către ANCOM.
Am observat cu stupefacție că în vreme ce actuala guvernare finanțează cu milioane presa de casă, presa “ascultătoare”, iar PNL-ul sponsorizează pe facebook în draci postări despre “faptele de eroism” în lupta cu pandemia ale actualului guvern, presa independentă este pur și simplu ucisă prin deciziile luate de către Grupul de Comunicare Strategică și MAI.
Mai mult decât atât, se pare că jurnalistul Marius Albin Marinescu este și ținta unui atac concertat inclusiv pe rețelele de socializare, acolo unde este redus la tăcere tot prin cenzură.
Reamintim celor care nu au apucat să citească pe site-ul nostru despre cum funcționează echipele de cenzură formate de ăia micii de la liberali, de tineri consilieri de stat liberali care organizează potere de cenzură pe grupuri de facebook (n.r. vezi PNL alunecă tot mai mult spre bolșevism! Vrea numai presă care să pupe în fund liberalii).
Programul manifestărilor din cadrul Zilelor Rezistenței 18-20 iulie 2025, Mănăstirea Sâmbăta de Sus Vineri 18.07:…
Experimentul Pitești nu este doar o pagină întunecată din istoria României, ci una dintre cele…
O pagină tragică din istoria Maramureșului, uitată și neglijată pe nedrept 27 Iunie 1944 -…
Pe 27 iunie 1849, Avram Iancu a trimis un răspuns oficial colonelului ungar Iosif Simonffy…
În perioada interbelică comuna Cuzdrioara ( acum în județul Cluj) făcea parte din județul Someș,…
În anul 2020, istoricul român Vasile Lechințan publica un cutremurător studiu despre atrocitățile petrecute în…
Leave a Comment