Cenzura în Țara Peneleilor Vodă: site-ul justitiarul.ro, închis pentru a doua oară de ANCOM

Deși redeschis după un val de solidaritate publică, atât din partea colegilor de breaslă din jurnalism, a cititorilor, cât și a unor persoane publice din societatea românească, site-ul justitiarul.ro a fost redus la tăcere pentru a doua oară de către ANCOM, după doar câteva ore de libertate de opinie.

Justitiarul.Ro era un site ce mai scotea în evidență ilegalitățile clasei politice.Datorită acestui portal Iohannis a pierdut două case obținute ilegal. Nu vă faceți griji de el, Iohannis mai are altele făcute legal din meditații. Ce a făcut președintele? Folosindu-se de starea de urgență a închis platforma. Adică folosim starea de urgență ca să limităm libertatea și democrația?”, a scris pe facebook Lulea Marius Dorin

Foto: captură facebook / Lulea Marius Dorin
Foto: captură facebook / Lulea Marius Dorin

Presa din România a reacționat atât la prima închidere a site-ului justitiarul.ro (n.r. vezi Reacții de solidaritate jurnalistică în România cu Marius Albin Marinescu și Justitiarul.ro), cât și după cea de-a doua închidere a site-ului de către ANCOM.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro
Foto: reacții din presa din România după cea de-a doua închidere a site-ului justitiarul.ro

Am observat cu stupefacție că în vreme ce actuala guvernare finanțează cu milioane presa de casă, presa “ascultătoare”, iar PNL-ul sponsorizează pe facebook în draci postări despre “faptele de eroism” în lupta cu pandemia ale actualului guvern, presa independentă este pur și simplu ucisă prin deciziile luate de către Grupul de Comunicare Strategică și MAI.

Cenzura în Țara Peneleilor Vodă: site-ul justitiarul.ro, închis pentru a doua oară de ANCOM, Foto: captură facebook
Cenzura în Țara Peneleilor Vodă: site-ul justitiarul.ro, închis pentru a doua oară de ANCOM, Foto: captură facebook

Mai mult decât atât, se pare că jurnalistul Marius Albin Marinescu este și ținta unui atac concertat inclusiv pe rețelele de socializare, acolo unde este redus la tăcere tot prin cenzură.

Reamintim celor care nu au apucat să citească pe site-ul nostru despre cum funcționează echipele de cenzură formate de ăia micii de la liberali, de tineri consilieri de stat liberali care organizează potere de cenzură pe grupuri de facebook (n.r. vezi PNL alunecă tot mai mult spre bolșevism! Vrea numai presă care să pupe în fund liberalii).

PNL alunecă tot mai mult spre bolșevism! Vrea numai presă care să pupe în fund liberalii, Foto: luju.ro / Facebook
PNL alunecă tot mai mult spre bolșevism! Vrea numai presă care să pupe în fund liberalii, Foto: luju.ro / Facebook

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Discriminarea românilor va atinge un nivel instituțional: trădare de țară!

sâm mai 2 , 2020
Constituția României NU se negociază!Comisia juridică a Senatului condusă de Serban Nicolae a dat AVIZ POZITIV proiectului de lege UDMR prin care LIMBA MAGHIARĂ devine a doua LIMBĂ OFICIALĂ în statul român. Pe 8 aprilie anul acesta Senatul a și adoptat tacit această lege care urmează să ajungă la Camera […]

Poate vă place și:

libris.ro