Site icon Glasul.info

Suntem în Starea de Libertate!

Suntem în Starea de Libertate!
Nu ne supunem “standardelor comunității”!
Când Libertatea este băgată în carantină și izolare, dictaturii i se dă numele de Covid. Mâine i se poate da un alt nume, așa cum în trecut a purtat numele de comunism.

Corectitudinea politică este o altă denumire a dictaturii, strâns legată ideologic prin botnița pusă la gură de pretextul Covid. Lanțul are nenumărate fețe, dar este același. Să fie clar pentru toată lumea, nu contest existența virusului Covid 19, așa cum nici oamenii din Piața Victoriei, inclusiv liderul acestor proteste, Pompiliu Diplan, nu o contestă.

Contestăm însă ideologia si practica dictatorială ce pune într-o falsă antiteză siguranța sănătății noastre cu libertatea, folosindu-se de pretextul care astăzi, poartă denumirea unui virus. Peste un an sau doi, poate aparea alt virus. Ce facem? Stam in izolare de Libertate toată viața? Siguranța sănătății românilor trebuie să fie generată de un sistem sanitar asigurat de o economie puternică, nu printr-un sistem politic dictatorial.

Sănătatea noastră nu este asigurată prin ordin de la OMS, instituție ideologică bolșevizată, condusă de un notoriu individ de extremă stângă, ci prin investiții în spitale, prin modernizarea lor, prin producție proprie de medicamente, prin asigurări reale de sănătate si printr-o politică adevărată de stopare a exodului de cadre medicale în alte țări.

Despre asta este vorba, despre sinceritate de fapt. Sinceritatea nu este valabilă pentru clasa politică din România, căci altfel nu ar negocia ca la talcioc Libertatea noastră, ci ar pune mâna să construiască ceva.

Ce ni se oferă în schimb? Dictaturi sub diverse forme, colorate în roșu, roz sau albastre, care mai de care mai atractive, mai amăgitoare, toate pentru ”siguranța” noastră si pentru, bineînțeles, votul nostru.

NU vă credem, Nu vă votăm! NU sunteți de-ai noștri!
Noi megem cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului Românesc, pentru Libertatea de a fi Oameni. Nu suntem simple cifre în statistica voastră de simptomatici sau asimptomatici. Nu ne încadram în “standarde’!

Autor: Mihai Tîrnoveanu

Exit mobile version