RSS

Procuror italian antimafia: "Spe…

Procuror italian ant…

Un preot care duce gratis copii …

„Copiii auzitori să …

Un grup de "intelectuali români"…

Un grup de intelectu…

Afacerile imobiliare ale băiatul…

Afacerile imobiliare…

(VIDEO) Diana Iovanovici-Șoșoacă…

Diana Iovanovici-Șoș…

Victimele torționarilor care au …

Oscrisoare în exclus…

Fostul deținut politic, Vasile A…

Afost condamnat în 1…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Suntem în Starea de Libertate!

Print Friendly, PDF & Email

Suntem în Starea de Libertate!
Nu ne supunem “standardelor comunității”!
Când Libertatea este băgată în carantină și izolare, dictaturii i se dă numele de Covid. Mâine i se poate da un alt nume, așa cum în trecut a purtat numele de comunism.

Corectitudinea politică este o altă denumire a dictaturii, strâns legată ideologic prin botnița pusă la gură de pretextul Covid. Lanțul are nenumărate fețe, dar este același. Să fie clar pentru toată lumea, nu contest existența virusului Covid 19, așa cum nici oamenii din Piața Victoriei, inclusiv liderul acestor proteste, Pompiliu Diplan, nu o contestă.

Contestăm însă ideologia si practica dictatorială ce pune într-o falsă antiteză siguranța sănătății noastre cu libertatea, folosindu-se de pretextul care astăzi, poartă denumirea unui virus. Peste un an sau doi, poate aparea alt virus. Ce facem? Stam in izolare de Libertate toată viața? Siguranța sănătății românilor trebuie să fie generată de un sistem sanitar asigurat de o economie puternică, nu printr-un sistem politic dictatorial.

Sănătatea noastră nu este asigurată prin ordin de la OMS, instituție ideologică bolșevizată, condusă de un notoriu individ de extremă stângă, ci prin investiții în spitale, prin modernizarea lor, prin producție proprie de medicamente, prin asigurări reale de sănătate si printr-o politică adevărată de stopare a exodului de cadre medicale în alte țări.

Despre asta este vorba, despre sinceritate de fapt. Sinceritatea nu este valabilă pentru clasa politică din România, căci altfel nu ar negocia ca la talcioc Libertatea noastră, ci ar pune mâna să construiască ceva.

Ce ni se oferă în schimb? Dictaturi sub diverse forme, colorate în roșu, roz sau albastre, care mai de care mai atractive, mai amăgitoare, toate pentru ”siguranța” noastră si pentru, bineînțeles, votul nostru.

NU vă credem, Nu vă votăm! NU sunteți de-ai noștri!
Noi megem cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului Românesc, pentru Libertatea de a fi Oameni. Nu suntem simple cifre în statistica voastră de simptomatici sau asimptomatici. Nu ne încadram în “standarde’!

Autor: Mihai Tîrnoveanu

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info