Suntem în Starea de Libertate!

Suntem în Starea de Libertate!
Nu ne supunem “standardelor comunității”!
Când Libertatea este băgată în carantină și izolare, dictaturii i se dă numele de Covid. Mâine i se poate da un alt nume, așa cum în trecut a purtat numele de comunism.

Corectitudinea politică este o altă denumire a dictaturii, strâns legată ideologic prin botnița pusă la gură de pretextul Covid. Lanțul are nenumărate fețe, dar este același. Să fie clar pentru toată lumea, nu contest existența virusului Covid 19, așa cum nici oamenii din Piața Victoriei, inclusiv liderul acestor proteste, Pompiliu Diplan, nu o contestă.

Contestăm însă ideologia si practica dictatorială ce pune într-o falsă antiteză siguranța sănătății noastre cu libertatea, folosindu-se de pretextul care astăzi, poartă denumirea unui virus. Peste un an sau doi, poate aparea alt virus. Ce facem? Stam in izolare de Libertate toată viața? Siguranța sănătății românilor trebuie să fie generată de un sistem sanitar asigurat de o economie puternică, nu printr-un sistem politic dictatorial.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


apiland.ro

Sănătatea noastră nu este asigurată prin ordin de la OMS, instituție ideologică bolșevizată, condusă de un notoriu individ de extremă stângă, ci prin investiții în spitale, prin modernizarea lor, prin producție proprie de medicamente, prin asigurări reale de sănătate si printr-o politică adevărată de stopare a exodului de cadre medicale în alte țări.

Despre asta este vorba, despre sinceritate de fapt. Sinceritatea nu este valabilă pentru clasa politică din România, căci altfel nu ar negocia ca la talcioc Libertatea noastră, ci ar pune mâna să construiască ceva.

Ce ni se oferă în schimb? Dictaturi sub diverse forme, colorate în roșu, roz sau albastre, care mai de care mai atractive, mai amăgitoare, toate pentru ”siguranța” noastră si pentru, bineînțeles, votul nostru.

NU vă credem, Nu vă votăm! NU sunteți de-ai noștri!
Noi megem cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului Românesc, pentru Libertatea de a fi Oameni. Nu suntem simple cifre în statistica voastră de simptomatici sau asimptomatici. Nu ne încadram în “standarde’!

Autor: Mihai Tîrnoveanu

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Mihai Tirnoveanu

Doctor Președintele Asociației Calea Neamului Vicepreședintele Forumului Civic al Românilor din Covasna, Harghita și Mureș

Lasă un răspuns

Next Post

Un luptător vrea să elibereze Tomeștiul de sub tirania corupției

mie iul. 15 , 2020
Un fost sportiv în luptele de contact, activist civic, devenit între timp jurnalist de investigații la Nașul TV, pornește de această dată într-o luptă total diferită de tot ceea ce a mai făcut până acum în viață: este decis să candideze pentru funcția de primar în comuna Tomești, din județul […]

Poate vă place și:

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)
libris.ro