Unul dintre noii și surprinzătorii candidați la primăria Comunei Tomești, jurnalistul Gabriel Apreutesei, de la Nașul TV, ne-a mărturisit că a adresat mai multe invitații actualului primar din comună, adică domnului Ștefan Timofte, pentru a participa împreună cu el într-o dezbatere publică online, nu pe la una dintre televiziunile prietene pentru vreunul din ei, ci într-un spațiu neutru, live pe facebook.
Fără moderatori, fără construcții artificiale de emisiuni, doar ei doi pe facebook, față în față, într-un live pe facebook care să poată fi urmărit și preluat mai departe de orice televiziune interesată de o asemenea dezbatere publică.
Însă cu o cumplită dezamăgire, Gabriel Apreutesei ne-a spus că din păcate invitațiile sale de până acum au rămas neonorate. Ultima invitație i-a adresat-o actualului primar acum câteva zile.
“Oare primarului îi este frică de o dezbatere publică, civilizată, în cadrul căreia fiecare dintre noi să venim cu argumente, ori refuză pentru că este obișnuit cu alte condiții, cu televiziuni unde i se pregătesc cu grijă întrebările pentru a peria imaginea invitaților, așa cum se obișnuiește din păcate pe la unele televiziuni?
Cu această ocazie îi reînnoiesc invitația în aceleași condiții de supercorectitudine pentru noi amândoi. Şi cum el s-a autodeclarat samurai, trebuie neapărat să accepte, întrucât samuraii sunt cunoscuți pentru curaj şi corectitudine!”, ne-a spus Gabriel Apreutesei
Pentru a ne demonstra că este un patriot și un naționalist român nu doar prin vorbe ci și prin fapte, Gabriel Apreutesei ne-a arătat că el își ține banii la CEC Bank, la singura bancă românească, îndemnându-i în același timp pe toți românii de bună credință să-i urmeze exemplul:
“Banul trebuie să rămână aici la noi în țară, să fie la baza dezvoltării unei noi Românii prospere, înfloritoare, din care să nu fie nevoiți românii să plece prin toate colțurile pământului pentru un loc de muncă și pentru o bucată de pâine.”, ne-a declarat Gabriel Apreutesei
Evenimentul de la Lupșa, din 14 iulie 1910, este un episod mai puțin cunoscut, dar…
La începutul lunii iulie 1601, Mihai Viteazu îşi schimbă tabăra militară de la Debreţin, trece…
Evenimentul din 12 iulie 1907, petrecut la Petroman (azi în județul Timiș), este un episod…
Evenimentul din 11 iulie 1848, când Lajos Kossuth, liderul revoluției maghiare, a cerut recrutarea de…
Raportul final al împăratului Iosif al II-lea privitor la călătoria sa în Transilvania, din perioada…
Mențiunea de la 10 iulie 1667, într-un document redactat în limba maghiară veche, este una…
Leave a Comment