RSS

23 septembrie 1940: La Oradea au…

23 Septembrie 1940: …

17 septembrie 1941: Cu ocazia re…

Maghiarizarea forțat…

Câțiva oameni hotărâți pot schim…

Câțiva oameni hotărâ…

16 septembrie 1941: în Cluj auto…

La doar un an de la …

Zece revendicări imediate ale pr…

"În urma cele mai re…

În noaptea de 13 spre 14 septemb…

În noaptea din 13/14…

12 septembrie 1940: La Baia Mare…

Ziua de 12 septembri…

Viorica-Elisabeta Lupu va candid…

Viorica-Elisabeta Lu…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Gabriel Apreutesei: “De ce fuge primarul din Tomești de dezbateri publice? Are ceva de ascuns?”

Print Friendly, PDF & Email

Unul dintre noii și surprinzătorii candidați la primăria Comunei Tomești, jurnalistul Gabriel Apreutesei, de la Nașul TV, ne-a mărturisit că a adresat mai multe invitații actualului primar din comună, adică domnului Ștefan Timofte, pentru a participa împreună cu el într-o dezbatere publică online, nu pe la una dintre televiziunile prietene pentru vreunul din ei, ci într-un spațiu neutru, live pe facebook.

Fără moderatori, fără construcții artificiale de emisiuni, doar ei doi pe facebook, față în față, într-un live pe facebook care să poată fi urmărit și preluat mai departe de orice televiziune interesată de o asemenea dezbatere publică.

Însă cu o cumplită dezamăgire, Gabriel Apreutesei ne-a spus că din păcate invitațiile sale de până acum au rămas neonorate. Ultima invitație i-a adresat-o actualului primar acum câteva zile.

“Oare primarului îi este frică de o dezbatere publică, civilizată, în cadrul căreia fiecare dintre noi să venim cu argumente, ori refuză pentru că este obișnuit cu alte condiții, cu televiziuni unde i se pregătesc cu grijă întrebările pentru a peria imaginea invitaților, așa cum se obișnuiește din păcate pe la unele televiziuni?

Cu această ocazie îi reînnoiesc invitația în aceleași condiții de supercorectitudine pentru noi amândoi. Şi cum el s-a autodeclarat samurai, trebuie neapărat să accepte, întrucât samuraii sunt cunoscuți pentru curaj şi corectitudine!”, ne-a spus Gabriel Apreutesei

Pentru a ne demonstra că este un patriot și un naționalist român nu doar prin vorbe ci și prin fapte, Gabriel Apreutesei ne-a arătat că el își ține banii la CEC Bank, la singura bancă românească, îndemnându-i în același timp pe toți românii de bună credință să-i urmeze exemplul:

“Banul trebuie să rămână aici la noi în țară, să fie la baza dezvoltării unei noi Românii prospere, înfloritoare, din care să nu fie nevoiți românii să plece prin toate colțurile pământului pentru un loc de muncă și pentru o bucată de pâine.”, ne-a declarat Gabriel ApreuteseiSite-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info