Site icon Glasul.info

Scriitor revenit în România din SUA după 25 de ani avertizează: Micul producător român a fost distrus

Micul producător român, de la țăranul de rând, de la gospodăria țărănească de subzistență, până la fermele agricole mici și mijlocii și alți producători de toate felurile, a fost distrus de politicile din ultimii 30 de ani care au privilegiat capitalul străin. De această părere este Ovidiu Hurduzeu, scriitor și eseist întors în România după 25 de ani petrecuți în exil, în SUA.

„În Parlament, niciun partid nu vorbește în numele micului producător român, toți protejează marile corporații, vorbesc în numele lor, dau legi pentru a le proteja și toate aceste legi sunt împotriva micului producător. Nu avem nicio protecție, suntem sclavi în propria noastră țară și această situația nu mai poate dura”, a declarat Hurduzeu.

Ovidiu Hurduzeu

Acest aspect l-a determinat pe eseistul Ovidiu Hurduzeu să candideze din partea Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) la alegerile parlamentare din 6 decembrie, la Senat, pe listele de Ilfov ale formațiunii.

„În județul Ilfov, micul producător se află într-o situație foarte precară, într-un județ care ar fi trebui să fie înfloritor, fiindcă beneficiază de această șansă care este piața Capitalei. Micul producător ilfovean ar putea să-și desfacă produsele pe piața din Capitală, dar este împiedicat de aceste lanțuri de magazine străine care-i blochează accesul”, a concluzionat Hurduzeu.

Ovidiu Hurduzeu

Alianța pentru Unirea Românilor este partidul patrioților români, singurul partid extraparlamentar cu liste complete pentru Parlamentul României.

Exit mobile version