RSS

(FOTO) Aceasta este adevărata so…

(FOTO) Aceasta este a…

Scrisoare deschisă adresată depu…

Scrisoare deschisă ad…

E mai bine fără creștinism cultu…

  Vorbim despre creșt…

(VIDEO) Senatorul Diana Iovanovi…

Activitatea senatorul…

Măsuri de ultimă oră date de man…

  Supărați că numărul…

Până unde poate să meargă impert…

  Președintele Români…

Ți-ai întrebat deputații din jud…

Ți-ai întrebat deputa…

SUNT o "spurcăciune ORTODOXĂ"!!!

SUNT o "spurcăciune…

De 4 ani, Centrul „Sfânta Alexan…

„Copiii sunt dulci ca…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Scriitor revenit în România din SUA după 25 de ani avertizează: Micul producător român a fost distrus

Print Friendly, PDF & Email

Micul producător român, de la țăranul de rând, de la gospodăria țărănească de subzistență, până la fermele agricole mici și mijlocii și alți producători de toate felurile, a fost distrus de politicile din ultimii 30 de ani care au privilegiat capitalul străin. De această părere este Ovidiu Hurduzeu, scriitor și eseist întors în România după 25 de ani petrecuți în exil, în SUA.

„În Parlament, niciun partid nu vorbește în numele micului producător român, toți protejează marile corporații, vorbesc în numele lor, dau legi pentru a le proteja și toate aceste legi sunt împotriva micului producător. Nu avem nicio protecție, suntem sclavi în propria noastră țară și această situația nu mai poate dura”, a declarat Hurduzeu.

Ovidiu Hurduzeu

Acest aspect l-a determinat pe eseistul Ovidiu Hurduzeu să candideze din partea Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) la alegerile parlamentare din 6 decembrie, la Senat, pe listele de Ilfov ale formațiunii.

„În județul Ilfov, micul producător se află într-o situație foarte precară, într-un județ care ar fi trebui să fie înfloritor, fiindcă beneficiază de această șansă care este piața Capitalei. Micul producător ilfovean ar putea să-și desfacă produsele pe piața din Capitală, dar este împiedicat de aceste lanțuri de magazine străine care-i blochează accesul”, a concluzionat Hurduzeu.

Ovidiu Hurduzeu

Alianța pentru Unirea Românilor este partidul patrioților români, singurul partid extraparlamentar cu liste complete pentru Parlamentul României.

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info