Site icon Glasul.info

Asociația Calea Neamului va sărbători Ziua Națională a României!

Asociația Calea Neamului va sărbători Ziua Națională a României!

Cerem ferm autorităților să nu interzică manifestările publice prilejuite de cinstirea zilei de 1Decembrie! Cerem cu hotărâre ca românii să-și poată omagia Eroii care s-au jertfit pentru România Întreagă, să poată sărbători Victoria lor! Punem în vedere factorilor politici să înceteze odată această bătaie de joc la adresa noastră, a tuturor si să nu forțeze lucrurile si mai mult, că si așa paharul răbdării noastre este umplut la maximum!

Nicio autoritate din țara aceasta nu are căderea si nici competența si nici puterea de a bloca Ziua Națională, de a interzice sărbătorirea Gloriei de la 1 Decembrie 1918, de a interzice cinstirea Batalioanelor Române care au trecut Carpații pentru ca Marea Adunare de la Alba Iulia să poată avea loc.

Dreptul de a fi Prezenți de 1 Decembrie nu ni-l acordați voi, acesta este un Drept pe care străbunicii noștri, Țăranii în Opinci Militare împreună cu marii lor Generali ni l-au dat luptând în Primul Război Mondial de la Nistru până la Tisa si dincolo de ea. Ne-au dat si Dreptul dar si Obligația de a marca așa cum se cuvine Jerfa si Biruința lor.

Ați interzis deja Parada Militară, săvârșind o mare nedreptate față de românii ce poartă haina Armatei Române, ați făcut un sacrilegiu ce nu va fi uitat. Pe românii simpli însă nu-i veți putea opri, așa cum nu i-ați putut opri să vină nici la Sfânta Parascheva, prilejuind prin încăpățânarea voastră de a impune restricții aberante tulburare si haos.

Nu puteți controla si supune un întreg popor, lanțurile si minciunile vor cădea în cele din urmă, deja lumea a început să vadă că ,,împăratul e gol”. De aceea vă spunem, nu forțați si mai mult nota.

Dați înapoi, lăsați deoparte nemăsurata voastră mândrie și lăsați Țara să respire liber, nu mai blocați economia, nu-i mai umiliți pe țărani, nu mai înterziceți marile sărbători naționale si religioase, căci nu-i veți mai putea ține la nesfârșit pe oameni în frâul dictaturii. Voi nu cunoasteți acest popor si nici sociologii vostri nu-l pot citi.

Rapoartele din mapele ce vi se prezintă nu pot cuprinde sufletul lui si nici răbdarea lui si nici profunda lui revoltă. Sunteți rupți de ,,firul ierbii”, sunteți rupți de tulpina Stejarului ce are rădăcini adânci, atât de adânci în acest Pământ, de nici măcar cu gândul nu puteți bănui. Si nu-l veți putea smulge în veci.

Voi, politicienilor, puteți sta liniștiți acasă așadar de 1 Decembrie, chiar e mai bine așa, în schimb, noi mergem cu Dumnezeu înainte să sărbătorim Ziua Națională, Biruința Neamului Românesc!
Nu ne puteți opri!

Autor: Mihai Tîrnoveanu

Exit mobile version