Asociația Calea Neamului va sărbători Ziua Națională a României!

Asociația Calea Neamului va sărbători Ziua Națională a României!

Cerem ferm autorităților să nu interzică manifestările publice prilejuite de cinstirea zilei de 1Decembrie! Cerem cu hotărâre ca românii să-și poată omagia Eroii care s-au jertfit pentru România Întreagă, să poată sărbători Victoria lor! Punem în vedere factorilor politici să înceteze odată această bătaie de joc la adresa noastră, a tuturor si să nu forțeze lucrurile si mai mult, că si așa paharul răbdării noastre este umplut la maximum!

Nicio autoritate din țara aceasta nu are căderea si nici competența si nici puterea de a bloca Ziua Națională, de a interzice sărbătorirea Gloriei de la 1 Decembrie 1918, de a interzice cinstirea Batalioanelor Române care au trecut Carpații pentru ca Marea Adunare de la Alba Iulia să poată avea loc.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Dreptul de a fi Prezenți de 1 Decembrie nu ni-l acordați voi, acesta este un Drept pe care străbunicii noștri, Țăranii în Opinci Militare împreună cu marii lor Generali ni l-au dat luptând în Primul Război Mondial de la Nistru până la Tisa si dincolo de ea. Ne-au dat si Dreptul dar si Obligația de a marca așa cum se cuvine Jerfa si Biruința lor.

Ați interzis deja Parada Militară, săvârșind o mare nedreptate față de românii ce poartă haina Armatei Române, ați făcut un sacrilegiu ce nu va fi uitat. Pe românii simpli însă nu-i veți putea opri, așa cum nu i-ați putut opri să vină nici la Sfânta Parascheva, prilejuind prin încăpățânarea voastră de a impune restricții aberante tulburare si haos.

Nu puteți controla si supune un întreg popor, lanțurile si minciunile vor cădea în cele din urmă, deja lumea a început să vadă că ,,împăratul e gol”. De aceea vă spunem, nu forțați si mai mult nota.

Dați înapoi, lăsați deoparte nemăsurata voastră mândrie și lăsați Țara să respire liber, nu mai blocați economia, nu-i mai umiliți pe țărani, nu mai înterziceți marile sărbători naționale si religioase, căci nu-i veți mai putea ține la nesfârșit pe oameni în frâul dictaturii. Voi nu cunoasteți acest popor si nici sociologii vostri nu-l pot citi.

Rapoartele din mapele ce vi se prezintă nu pot cuprinde sufletul lui si nici răbdarea lui si nici profunda lui revoltă. Sunteți rupți de ,,firul ierbii”, sunteți rupți de tulpina Stejarului ce are rădăcini adânci, atât de adânci în acest Pământ, de nici măcar cu gândul nu puteți bănui. Si nu-l veți putea smulge în veci.

Voi, politicienilor, puteți sta liniștiți acasă așadar de 1 Decembrie, chiar e mai bine așa, în schimb, noi mergem cu Dumnezeu înainte să sărbătorim Ziua Națională, Biruința Neamului Românesc!
Nu ne puteți opri!

Autor: Mihai Tîrnoveanu

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Mihai Tirnoveanu

Doctor Președintele Asociației Calea Neamului Vicepreședintele Forumului Civic al Românilor din Covasna, Harghita și Mureș

Lasă un răspuns

Next Post

Au luptat și au învins! Dreptate pentru Nadăș

vin nov. 13 , 2020
Sătenii din Nadăș au luptat pentru pământurile lor  și au câștigat! Marcel Bărbătei ne anunță că NADĂȘUL, satul retrocedat cu totul, revine la matcă, pe mâna adevăraților proprietari,- SĂTENII- , după zece ani de lupte grele (vor mai urma încă doi, de ”finisare”) ! ,,Justiția Română încă mai are resurse […]

Poate vă place și:

libris.ro