Categories: AUR

Senatorul Claudiu Târziu reacționează la raportul Unicredit Bank: „Suntem conservatori, nu extrema dreapta!”

„Am văzut cu neplăcere că în presa de astăzi este citat un raport al Unicredit Bank, în care se atribuie Alianței pentru Unirea Românilor o caracterizare pe care o respingem cu tărie și anume aceea de partid de extremă dreaptă”, se arată într-un comunicat al copreședintelui Alianței pentru Unirea Românilor, senatorul Claudiu Târziu.

„În dubla mea calitate de copreședinte al AUR și de senator în Parlamentul României, întreb public conducerea Unicredit Bank: care sunt argumentele în virtutea cărora caracterizează AUR drept un “partid de extremă dreaptă” și ce calificare are respectiva instituție bancară pentru a face ”analize” politice și etichetări ideologice, prin care prejudiciază imaginea unei formațiuni care a fost votată de peste 500 de mii de români, pe care de asemenea îi ofensează? Este cel puțin surprinzător că o bancă din România își permite să facă aprecieri jignitoare la adresa unui partid cu zeci de mii de membri, dintre care unii, cu siguranță, clienți ai acestei bănci. AUR este un partid conservator, care nu are de-a face cu extremismul și care are ca principali piloni libertatea, credința, națiunea și familia, valori asociate cu conservatorismul european și nu cu extrema dreaptă”, punctează senatorul Târziu.

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

Sediul Poliției de la Carei ținta bătăii de joc a unei conduceri exclusiv UDMR?

Deși li se cere să asigure ordinea și liniștea publică în Municipiul Carei din județul…

6 ore ago

Copii certați și înjurați în limba română ca să înțeleagă că limba maghiară e frumoasă!

Un cadru didactic de la o școală dintr-un oraș ardelean și-a prezentat o metodă didactică…

o zi ago

8 Mai 1882 –  Cum tremura Ungaria la auzul înființării Comitetului  „România Iredentă” devenită mai apoi Societatea Carpații

La 8 mai 1882 la Budapesta era emisă circulara ministrului de interne regal maghiar, prin…

o zi ago

Invitație la marcarea Zilei Independenței României la Carei

"Direcția de Cultură Carei, vă invită vineri, 10 mai 2024, începând cu ora 12.15, pe…

o zi ago