Site icon Glasul.info

Senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă le-a stricat feng shui-ul sclavilor afiliați la CNN, postul campion la fake news

Lanterna 3, pusă în impas de senatoare cu o întrebare adresată doctorilor din studio, o întrebare care ducea către o zonă în care orice răspundeau făceau… buba. Medici înlemniți în studioul celor de la Antena 3, moderatorul dăduse în bâlbâială și nu știa cum să bage mai repede un calup de publicitate. Cam acesta este scenariul unei lupte surde duse în platoul Antena 3.

Toată lumea se întreabă de la începutul acestei nebunii cu pandemia, unde aia a mă-sii a dispărut gripa, banala aia de gripă a nostră românească, pentru că la noi nici măcar gripa nu este una cu pedigree, așa cum găsim prin statisticile cu victime umane din alte țări în care gripele fac adevărate ravagii, deși populația, mai ales bătrânii și copiii, se vaccinează în draci cu vaccin antigripal.

Invitată în studioul celor de la Antena 3, la o emisiune avându-l ca moderator pe răspăstoritul Gâdi-Gâdea, senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă i-a întrebat și ea curioasă pe doctorii Beatrice Mahler și Adrian Marinescu:

“Apropo de gripă, doamnă doctor și domnule doctor. Mai există gripă? Mai sunt cazuri, că nu se mai vorbește?”, a întrebat senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă

Ca un adevărat sclav afiliat la CNN, unul dintre posturile TV campioane la fake news la nivel mondial, răspăstoritul Gâdi-Gâdea a sărit ca ars, încercând să apere marota globalistă a Guvidului. Ceva de genul: “Unde Guvid nu e, nimic nu e. Nici măcar gripă, mai ales, ferească Marele Arhitect al Universului, să fie gripă… românească”.

Și uite așa Gâdi-Gâdea, s-a ferit ca dracu’ de tămâie de o întrebare care arde pe buzele multora dintre români: “Unde aia a mă-sii este gripa aia noastră neaoșă, românească? Ați fofilat-o până și pe aceea bă nenorociților globaliști? Mă, bun ați fofilat-o și pe aia, dar chiar nici măcar să nu ne lăsați să mai vorbim despre asta?”.

De ce n-a lăsat pastorul Gâdi-Gâdea ca discuția să curgă către “dispariția misterioasă” a gripei din habitatul mioritic? Poate pentru că oamenii raționali ar fi descoperit că deja există niște argumente care dau cu minus când vine vorba de toată afacerea asta cu …”pandemia”?

Și apropo, marele om de televiziune Gâdi-Gâdea, afiliat și partener al celorlalți idioți mondiali, progresiști și globaliști de la CNN, este fix la fel de bătut în cap ca și fanii lui Biden: habar nu are de ce cafeaua se “toarnă” în ceașcă, iar filmul se “turnează”, nu se toarnă. Una este să greșești, e omenește, și alta este să persiști în prostie. Aia deja e nesimțire, mai ales când te dai peste cap ca Greuceanu să-l “corectezi” pe altul, deși tu bubui de prostie.

PS: Acesta este un pamflet și trebuie privit ca atare

Exit mobile version