Senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă le-a stricat feng shui-ul sclavilor afiliați la CNN, postul campion la fake news

Lanterna 3, pusă în impas de senatoare cu o întrebare adresată doctorilor din studio, o întrebare care ducea către o zonă în care orice răspundeau făceau… buba. Medici înlemniți în studioul celor de la Antena 3, moderatorul dăduse în bâlbâială și nu știa cum să bage mai repede un calup de publicitate. Cam acesta este scenariul unei lupte surde duse în platoul Antena 3.

Toată lumea se întreabă de la începutul acestei nebunii cu pandemia, unde aia a mă-sii a dispărut gripa, banala aia de gripă a nostră românească, pentru că la noi nici măcar gripa nu este una cu pedigree, așa cum găsim prin statisticile cu victime umane din alte țări în care gripele fac adevărate ravagii, deși populația, mai ales bătrânii și copiii, se vaccinează în draci cu vaccin antigripal.

Invitată în studioul celor de la Antena 3, la o emisiune avându-l ca moderator pe răspăstoritul Gâdi-Gâdea, senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă i-a întrebat și ea curioasă pe doctorii Beatrice Mahler și Adrian Marinescu:

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

“Apropo de gripă, doamnă doctor și domnule doctor. Mai există gripă? Mai sunt cazuri, că nu se mai vorbește?”, a întrebat senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă

Ca un adevărat sclav afiliat la CNN, unul dintre posturile TV campioane la fake news la nivel mondial, răspăstoritul Gâdi-Gâdea a sărit ca ars, încercând să apere marota globalistă a Guvidului. Ceva de genul: “Unde Guvid nu e, nimic nu e. Nici măcar gripă, mai ales, ferească Marele Arhitect al Universului, să fie gripă… românească”.

Și uite așa Gâdi-Gâdea, s-a ferit ca dracu’ de tămâie de o întrebare care arde pe buzele multora dintre români: “Unde aia a mă-sii este gripa aia noastră neaoșă, românească? Ați fofilat-o până și pe aceea bă nenorociților globaliști? Mă, bun ați fofilat-o și pe aia, dar chiar nici măcar să nu ne lăsați să mai vorbim despre asta?”.

De ce n-a lăsat pastorul Gâdi-Gâdea ca discuția să curgă către “dispariția misterioasă” a gripei din habitatul mioritic? Poate pentru că oamenii raționali ar fi descoperit că deja există niște argumente care dau cu minus când vine vorba de toată afacerea asta cu …”pandemia”?

Și apropo, marele om de televiziune Gâdi-Gâdea, afiliat și partener al celorlalți idioți mondiali, progresiști și globaliști de la CNN, este fix la fel de bătut în cap ca și fanii lui Biden: habar nu are de ce cafeaua se “toarnă” în ceașcă, iar filmul se “turnează”, nu se toarnă. Una este să greșești, e omenește, și alta este să persiști în prostie. Aia deja e nesimțire, mai ales când te dai peste cap ca Greuceanu să-l “corectezi” pe altul, deși tu bubui de prostie.

PS: Acesta este un pamflet și trebuie privit ca atare

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Medic criminal arestat în Italia pentru că ucidea deliberat pacienții cu Covid

mar ian. 26 , 2021
“Șeful unității de primiri urgenţe al unui spital din Italia, arestat pentru că omora pacienții cu COVID”, scrie ziaruldeiasi.ro. O situație cu adevărat revoltătoare a avut loc în Italia. Ancheta a început după ce tot mai multe zvonuri legate de faptul că șeful unității de primiri urgenţe al unui spital […]

Poate vă place și:

libris.ro